Merhaba

carnador

Yeni Üye
Bölüm:
Listede Yok
Merhaba hocam, ben ikinci üniversite kapsamında adalet bölümünde okuyorum.Daha bu yıl kayıt yaptırmıştım ama ikinci dönem harcını yatırmadım.Sanırım şuan kaydım dondu ben ne zaman kaydımı aktif hale getirebilirim ayrıca ikinci dönemden mi devam edeceğim yoksa sil baştan tekrar mı başlayacağım
teşekürler

FDA

Yeni Üye
Bölüm:
Turizm ve Otel
Harcınızı ödediğiniz an kaydınız aktif hale geliyor,seneye de ödeyecek olsanız bu senenin parasını ödedikten sonra yeni dönemin parasını alıyorlar. biriktirmeden ödemenizi tavsiye ederim.

carnador

Yeni Üye
Bölüm:
Listede Yok
Harcınızı ödediğiniz an kaydınız aktif hale geliyor,seneye de ödeyecek olsanız bu senenin parasını ödedikten sonra yeni dönemin parasını alıyorlar. biriktirmeden ödemenizi tavsiye ederim.
Teşekkürler FDA ancak şunu merak ediyorum.Bu sene 2.dönemin harcını ödemediğim için kaydım dondu o yüzden sınavlara giremedim. şimdi ben kaydımı, tekrar seneye 2.dönem harcı yatırılırken mi aktif hale getireceğim yani ikinci dönemden mi devam edeceğim ? Nasıl olacak ya da sıfırdan tekrar mı başlayacağım. Bu arada dönemlik kredili sistemde okuyorum.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Merhaba hocam, ben ikinci üniversite kapsamında adalet bölümünde okuyorum.Daha bu yıl kayıt yaptırmıştım ama ikinci dönem harcını yatırmadım.Sanırım şuan kaydım dondu ben ne zaman kaydımı aktif hale getirebilirim ayrıca ikinci dönemden mi devam edeceğim yoksa sil baştan tekrar mı başlayacağım
teşekürler
2. dönem dediğiniz bahar dönemine kayıt yeniletmemiş oldunuz. Dolayısı ile bahar dönemi derslerini hiç almadınız, 2012-2013 eğitim dönemi güz dönemi yani 3. dönem için kayıt yenileteceksiniz. Ayrıca 2012-2013 eğitim yılındaki bahar dönemi kayıt yeniletmelerine 2.dönem için kayıt yenileteceksiniz.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar