Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
muhasebe sorusu ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="pegasus_dna, post: 188043, member: 127069"]</p><p>1-<strong><span style="color: Blue">işletme,"B" işletmesinden tamamı kredili olmak üzere tanesi 1.800 tl olan plazma televizyonlardab 150 adet satın almıştır. işletme,plazma televizyonların her biri için %5 iskonto talep etmiş ve bu talebi satıcı tarafından kabul edilmiştir. işletmenin sahip olduğu plazma televizyonlarının tanesinin satın alma maliyeti kaç tldir?</span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue">A-1.350</span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue">B-1.710</span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue">C-1.800</span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue">D-2.565</span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue">E-2.700</span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue">ben işlem yapıyorum ama yanlş çıkıyor cevabı anlamadım. diğerleri bu şekilde olanlar doğru oluyor .. çözen olursa sevinirim teşekkürler</span></strong></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="pegasus_dna, post: 188043, member: 127069"] 1-[B][COLOR="Blue"]işletme,"B" işletmesinden tamamı kredili olmak üzere tanesi 1.800 tl olan plazma televizyonlardab 150 adet satın almıştır. işletme,plazma televizyonların her biri için %5 iskonto talep etmiş ve bu talebi satıcı tarafından kabul edilmiştir. işletmenin sahip olduğu plazma televizyonlarının tanesinin satın alma maliyeti kaç tldir? A-1.350 B-1.710 C-1.800 D-2.565 E-2.700 ben işlem yapıyorum ama yanlş çıkıyor cevabı anlamadım. diğerleri bu şekilde olanlar doğru oluyor .. çözen olursa sevinirim teşekkürler[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
muhasebe sorusu ?