NasıL calısmalıyım

dderviss

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
benım problemın ders calısma sıstemım gunde 1 unıte bıtırıyorum ve ogun ıcerısınde geldıgım yere kadar o dersten soru cozuyorum fakat bagzı konuları cabuk unutuyorum yonetım dersınden 4 unıte bıtırmeme ragmen cabucak unuttum gerı hadı bastan dıyorum yenıden tekrar edıyorum dıger derslerden pek sorunum yok ama bu dersı nası halledıcem bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım

BI SORUMDAHA OLACAK KONULAR TAHMINIMCE 2 HAFTA SONRA BITECEK SON 14 GUN KALA BASTAN TEKRAR MI YAPMALIYIM YOKSA CIKMIS SORULARI COZSEM YETERLI OLURMU ?

dertli00

Yeni Üye
Bu sorun bende de var ve sınav yaklaştıkça hem beni sinir ediyor hemde strese sokuyor.
Zira bende arkadaş gibi çalışıyorum, sonra test çözüyorum ama unutmuşum çoğu şeyi. :S :S

Acaba bunu engellemenin yolu nedir.
Sanırsam bol bol test çözmek. ?

dderviss

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
cozuyorum benim sorunum sozel derslerde nekadar bol soru coz semde diger hafta bi bakiyroum gene unutmusum :) bence biz biraz fazla mukemmeliyetciyiz ondan kaynaklaniyor :):)

Mustafa ŞENÇALAR

Özel Üye
Arkaşlar sitres yapmanıza hiç gerek yok siz konularınıza çalışmaya devam edin konularınızı bitirin daha sonra deneme testleri çözün bol bol, sonra sınava bir hafta kala geçmiş yıllarda çıkan sorulara bakın bi son bi haftanızı konu çalışarak değilde test çözerek geçirin yoksa kafanız çok karşır ve dahada çıkmaz bir hal alır.Şimdi unutyrm diysnuz ama aslında unutmuyorsunuz:) o konuyla ilgili bi soru çıksa hemen hatırlarsınız şahsen ben kendimden biliyorum;)Siz aynen konu çalışmanıza devam edin knular biterse geriye donuk testlre tekrar bakın girin sınavınıza.

Mustafa ŞENÇALAR

Özel Üye
Bo sorun bende de var ve sınav yaklaştıkça hem beni sinir ediyor hemde strese sokuyor.
Zira bende arkadaş gibi çalışıyorum, sonra test çözüyorum ama unutmuşum çoğu şeyi. :S :S

Acaba bunu engellemenin yolu nedir.
Sanırsam bol bol test çözmek. ?
aynen oyle işte sonuna kadar katılıyorum bu konuda size:)

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd