nasıl ders çalışırsam başarılı olurum..

mustafa küçük

Yeni Üye
arkadaşlar aöf 1. sınıf öğrencisiyim.bu sınıfta 8 ders var.bütünleme sınavı sonunda sadece temel bilgi teknoljileri ve hukuka giriş dersinden geçtim.6 dersten(davranış,iletişim bilgisi,genel işletme,iktisad,uy.tarihi,almanca) derslerin
kaldım.bana yardımcı olun nasıl ders çalışırsam sınıfı geçerim.çok acele bana yardım edin.şimdiden teşekkürler.

jojo

Yeni Üye
mrb mustafa,
evet güzel bir soru:) öncelikle bu derslerin murat yayınları yardımıcı kitabını almanı öneriyorum.bu yardımcı kitaptaki ünit sonlarındaki sorulara dikkat! mutlaka çöz. daha sonra yine aynı yayının soru bankası kitabını alaraktan bol bol bu soruları çözüp iyi çalışmalısın.bak soru bankasında ısrarlıyım. çok önemli!! aynı bu sorulara benzer çok çıkıyor sınavda. yani ben faydasını çok gördüm.çünkü bu soru bankası açıklamalı olduğu için akılda rahatlıkla kalabiliyor. son olarakta çıkmış sorulara bak. böylelikle 2. sınıf olamaman gibi bi lüksün olmadığını anlayacaksın:) jojo haklıymış diyeceğine eminim ;)
hadi kolay gelsin başarılar..

Hazır-Cevap

Özel Üye
mrb mustafa,
evet güzel bir soru:) öncelikle bu derslerin murat yayınları yardımıcı kitabını almanı öneriyorum.bu yardımcı kitaptaki ünit sonlarındaki sorulara dikkat! mutlaka çöz. daha sonra yine aynı yayının soru bankası kitabını alaraktan bol bol bu soruları çözüp iyi çalışmalısın.bak soru bankasında ısrarlıyım. çok önemli!! aynı bu sorulara benzer çok çıkıyor sınavda. yani ben faydasını çok gördüm.çünkü bu soru bankası açıklamalı olduğu için akılda rahatlıkla kalabiliyor. son olarakta çıkmış sorulara bak. böylelikle 2. sınıf olamaman gibi bi lüksün olmadığını anlayacaksın:) jojo haklıymış diyeceğine eminim ;)
hadi kolay gelsin başarılar..
Aynen jojoya katılıyorum.Her derse 2 saat ayırıp düzenli çalışırsan sorun kalmaz.

Örneğin;bugun iktisat,yarın muhasebe gibi kendi planını kendin hazırlayabilirsin.

meleeek

Yeni Üye
evet jojo haklı...yardımcı kitaplar çok işe yarıyor,aynı zamanda düzenli çalışmakta önemli...bence sınavdan çok çok önce başlamalısın çalışmaya sınava yakında tekrar edersin.aynı zamanda cıkmıs sorulara calışmakta cok önemli....

aynur2666

Yeni Üye
selam arkadas
sınavlara geçmiş yıllarda çıkmış sorulardan ders notları çalısarak basarılı olursun
ben bu yöntemle mezun oldum bilgine diplomamı da aldım.
mesela
siyaset bilimi dersime geçmiş yıl sorularına çalısarak
arasınav 67 final sınavında 90 aldım ortalamam 83 oldu
diğer derslerde de durum aynı

tybersu

Yeni Üye
arkadaşlar ben 3. sınıf işletmede takılıp kaldım kursada gidemiyorum nerde hata yaptıımı anlayamıyorum murat yayınlarının kitaplarını ve soru bankasını aldım ama yine olmuyor ne yapıcam ben:(

pegasus_dna

Forum Editörü
off bende çalışıyorum murat tan denyeimden sorulara bakıyorum offf heyecan bastı offff daha 1.sınıf iktisatım ...

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar