ben hastanede patoloji teknisyeniyim sen?aa bi nevi meslektaş sayılırızbende sağlık kurumları işl.okuom.sen nerde çalısıon? seneye okul bıtıo. 2 ye gectım.iş bulursam başlıcam hastanede.
ben hastanede patoloji teknisyeniyim sen?aa bi nevi meslektaş sayılırızbende sağlık kurumları işl.okuom.sen nerde çalısıon? seneye okul bıtıo. 2 ye gectım.iş bulursam başlıcam hastanede.
ben çalışmıyorum.daha okulum bitmedi. seneye bitio.sen 2 yıllık mısın yoksa 4 e tamamladın mı? veteriner böl. okumadan mı buldun bu işi? anladıma gore daha okulun bıtmemıs dıploman yok ya o yuzden sordum.ben hastanede patoloji teknisyeniyim sen?
benim diplomama yok lise mezunuyum 8 senedir bu işi yapıyom alaylımı derler işte öyle şimdi labotatuarla ilgili bir diplomam olsun dedim okadar kağıttada laborant olayım dedimben çalışmıyorum.daha okulum bitmedi. seneye bitio.sen 2 yıllık mısın yoksa 4 e tamamladın mı? veteriner böl. okumadan mı buldun bu işi? anladıma gore daha okulun bıtmemıs dıploman yok ya o yuzden sordum.
sen lise mezunu olarak ii iş bulmuşun günümüz şartlarında artık 4 senelik mezunlar bile işsiz geziyo çok şanşlıymışsınbenim diplomama yok lise mezunuyum 8 senedir bu işi yapıyom alaylımı derler işte öyle şimdi labotatuarla ilgili bir diplomam olsun dedim okadar kağıttada laborant olayım dedim
evet lise mezunun iş bulması çok zor bu devirde ama ben patolojiyi çok küçük yaşta öğrendim 5 sene özel bir labratuarda tek başıma çalıştım ve işi çok güzel öğrendim daha sonra bundan 3 sene önce hastaneye otomasyon elemanı olark girdim daha sonra hastanenin patoloji teknisyeni olmadığından patoloji labratuarına alındım şimdi bu sene 4. senem işim çok rahat hafta sonlarım tatil hafta içi çıkış 4, bu arada memur değilm özel taşeron bir şirketin elemanıyım inşallah memurda olurum allah onuda nasip eder, sende okulunu bitiirdikten sonra bir hastaneye girebilirsen çok iyi olur yanlız şunu söyleyim benim girmem şans olduda bu işler sırf torpil adamın varsa oraokul mezunuda olsan şık iştesin.sen lise mezunu olarak ii iş bulmuşun günümüz şartlarında artık 4 senelik mezunlar bile işsiz geziyo çok şanşlıymışsınmesala ben 2 yıllık dip.seneye aldıktan sonra kara kara düşünüyorum.inş. işsiz kalmam dıe.yanlış anlama; ama sen zate iş bulmuşsun nıe uğraşıon ki aof ile ben mesala seneye okul bitince iş bulursam 4 efalan tamamlamayı düşünmüom.en azından şimdilik.
4 e tamamlamayı düşünmüyorsun sanırım. bende kararsızım.sence tamamlamalımıyım yani dezavantajı ve avantajı ne olur.sen bi çalışan olarak benden daha tecrübelisin. yani bizim böl.okuyupta 2 yıllık olanla 4 yıllık olanın farkı nedir?evet lise mezunun iş bulması çok zor bu devirde ama ben patolojiyi çok küçük yaşta öğrendim 5 sene özel bir labratuarda tek başıma çalıştım ve işi çok güzel öğrendim daha sonra bundan 3 sene önce hastaneye otomasyon elemanı olark girdim daha sonra hastanenin patoloji teknisyeni olmadığından patoloji labratuarına alındım şimdi bu sene 4. senem işim çok rahat hafta sonlarım tatil hafta içi çıkış 4, bu arada memur değilm özel taşeron bir şirketin elemanıyım inşallah memurda olurum allah onuda nasip eder, sende okulunu bitiirdikten sonra bir hastaneye girebilirsen çok iyi olur yanlız şunu söyleyim benim girmem şans olduda bu işler sırf torpil adamın varsa oraokul mezunuda olsan şık iştesin.
diyorum hiç yok 2 yıl yeter boşu boşuna senelerini harcama bir işe gir işe göre kıdem almal için okursun gerçekten sağlık işi bu kadar sıkı değil adamın olsun yeter birde kabiliyetli ol, cesaretli ol, kararlı ol.hepsi bu kadar.Sana bir misal:bir arekadaşım var aöf işletme 4 yıl okudu artı 2 yıl turizm otelcilik okudu,iş arıyo bulamıyo kahvede okey oynadıkları karşısındaki arkadaşı 4 yıl kamu yönetimi mezunu, diğeri beden eğiti öğretöenliğimezunu, diğeri üniversite mezunu ve hiçö biri iş bulamıyo kahvede zaman geçiriyorlar.işte gerçek bu.okumak okadar önemli değil şans en önemli olan birde memur olduktan sonra kıdem farkı oluyo açık öğretimin okadarrrrrrr.kusura bakma gerçek bu canını sıkmak istemedim4 e tamamlamayı düşünmüyorsun sanırım. bende kararsızım.sence tamamlamalımıyım yani dezavantajı ve avantajı ne olur.sen bi çalışan olarak benden daha tecrübelisin. yani bizim böl.okuyupta 2 yıllık olanla 4 yıllık olanın farkı nedir?
hım anladım neyse ya hayırlısı olsun.zaman gösterecek herşeyidiyorum hiç yok 2 yıl yeter boşu boşuna senelerini harcama bir işe gir işe göre kıdem almal için okursun gerçekten sağlık işi bu kadar sıkı değil adamın olsun yeter birde kabiliyetli ol, cesaretli ol, kararlı ol.hepsi bu kadar.Sana bir misal:bir arekadaşım var aöf işletme 4 yıl okudu artı 2 yıl turizm otelcilik okudu,iş arıyo bulamıyo kahvede okey oynadıkları karşısındaki arkadaşı 4 yıl kamu yönetimi mezunu, diğeri beden eğiti öğretöenliğimezunu, diğeri üniversite mezunu ve hiçö biri iş bulamıyo kahvede zaman geçiriyorlar.işte gerçek bu.okumak okadar önemli değil şans en önemli olan birde memur olduktan sonra kıdem farkı oluyo açık öğretimin okadarrrrrrr.kusura bakma gerçek bu canını sıkmak istemedim