Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
normal geçti?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="Görkemm, post: 93256, member: 57846"]</p><p><strong>5 dakikanızı ayırıp bildiklerinizi veya düşüncelerinizi yazarmısınız...</strong></p><p></p><p>sLm..</p><p></p><p>ßen qeçen sene normaL imam hatip Lisesi okuLunda okuyodum ... ve kaLdım.. tasniknamemide aldım... açık öğretim lisesine kayıt oLdumm.. eğer açık öğretim lise 1 'i qeçersem... tekrar imam hatip lisesinde 2. sınıftan devam etme şansım varmıdır...?</p><p>oLmaz beLki ama yine de beLki bir umutt... </p><p>düşünceLerinizi ve biLdiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.... şimdiden tşk..</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="Görkemm, post: 93256, member: 57846"] [b]5 dakikanızı ayırıp bildiklerinizi veya düşüncelerinizi yazarmısınız...[/b] sLm.. ßen qeçen sene normaL imam hatip Lisesi okuLunda okuyodum ... ve kaLdım.. tasniknamemide aldım... açık öğretim lisesine kayıt oLdumm.. eğer açık öğretim lise 1 'i qeçersem... tekrar imam hatip lisesinde 2. sınıftan devam etme şansım varmıdır...? oLmaz beLki ama yine de beLki bir umutt... düşünceLerinizi ve biLdiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.... şimdiden tşk.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
normal geçti?