- Bölüm:
- İşletme
Anadolu Üniversitesi tarafından alınan karar ile Yükseköğretim Kurulu’nun karar ve tavsiyeleri doğrultusunda öğrencilerin, idari ve akademik personelin COVİD-19 salgınından korunması ve kamu sağlığı önceliğinde kaliteden ödün vermeden, eğitim öğretim faaliyetlerinin sağlıklı ve güvenli bir şekilde yürütülebilmesi için 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Döneminde uygulama derslerinin uzaktan öğretim yöntemiyle yapılmasına karar verilmiştir.
Bu doğrultuda 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi uygulama dersleri uzaktan öğretim yöntemleri ile (ders, ödev vd.) yürütülecek olup, aşağıda belirtilen programlardaki uygulama derslerini kapsamaktadır. Öğrenciler, uygulama derslerine ilişkin bilgilere aofuygulamadersleri.anadolu.edu.tr (e-Portfolyo) adresinden ulaşabilirler.
Okulöncesi Öğretmenliği Lisans Programı
(26 Ekim 2020 Pazartesi gününden itibaren e-Portfolyo sistemine giriş yapabilirler.)
(9 Kasım 2020 Pazartesi gününden itibaren e-Portfolyo sistemine giriş yapabilirler.)
(9 Kasım 2020 Pazartesi gününden itibaren e-Portfolyo sistemine giriş yapabilirler.)
Bu doğrultuda 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi uygulama dersleri uzaktan öğretim yöntemleri ile (ders, ödev vd.) yürütülecek olup, aşağıda belirtilen programlardaki uygulama derslerini kapsamaktadır. Öğrenciler, uygulama derslerine ilişkin bilgilere aofuygulamadersleri.anadolu.edu.tr (e-Portfolyo) adresinden ulaşabilirler.
Okulöncesi Öğretmenliği Lisans Programı
(26 Ekim 2020 Pazartesi gününden itibaren e-Portfolyo sistemine giriş yapabilirler.)
- Okul Deneyimi
- Öğretmenlik Uygulaması I
- Okul Deneyimi
- Topluma Hizmet Uygulaması I
- Sosyal Hizmet Uygulaması I