Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
O'na Mesaj Bırakın..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="only roses, post: 237451, member: 127046"]</p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><em><span style="color: DarkOrchid">O'na de ki;</span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><em>Suçunu kabullenmenin araladığı yol; harp sonrası kalıntılarda gezmek gibi,kaçınılmaz sonun izlerine basarak ilerlemeye benzer.</em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><em></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><em>Dedim ya; seni özlemenin en güzel yanı bunu hiç bilmiyor olman! Bendeki seni bulabileceğin ayrıntılar yok satırlarda, beklentiye kapılma. "Herkes" kadar sıradansın aslında ve <span style="color: darkorchid">"hiç bir diğeri" </span>kadar özel.</em></span> </p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="only roses, post: 237451, member: 127046"] [CENTER][SIZE=3][I][COLOR=DarkOrchid]O'na de ki;[/COLOR] Suçunu kabullenmenin araladığı yol; harp sonrası kalıntılarda gezmek gibi,kaçınılmaz sonun izlerine basarak ilerlemeye benzer. Dedim ya; seni özlemenin en güzel yanı bunu hiç bilmiyor olman! Bendeki seni bulabileceğin ayrıntılar yok satırlarda, beklentiye kapılma. "Herkes" kadar sıradansın aslında ve [COLOR=darkorchid]"hiç bir diğeri" [/COLOR]kadar özel.[/I][/SIZE] [/CENTER] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
O'na Mesaj Bırakın..