Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
O'na Mesaj Bırakın..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="xyzes, post: 239113, member: 134620"]</p><p>Susuyorsam , hiç konuşmuyorsam ve soyLedikLerine boş gözLerLe bakıyorsam ;</p><p></p><p>Üzülme, iyiyim ben...</p><p></p><p>İçime akan öfkeyle saldırıyorsam sağa sola , kırıp döküyorsam içimdekileri` geçer ...</p><p></p><p>Sakinleşirim ben...</p><p></p><p>Gecenin ayazını sen sanıyorsam ve yüzüme çarptıkca derin kesikLer oLuşuyorsa</p><p></p><p>Vazgeç (!) Bir... daha ...ugraşırsan parçalanırıм ben (!) </p><p></p><p>Sen öyle tepkisiz , sen öyle hareketsiz bekle.</p><p></p><p>Mukemmel bir egoyla yaşa (!) ve düşünme .. </p><p></p><p>ÇabaLar, hallederim ben...</p><p></p><p>Ben gülümsemeye çalışırken, kırılan yanlarımızı onarırken ; Sen öylece gec karşıma Ve sus ; Tepkisiz kal yine ...</p><p></p><p>İşte ozaman arkama bakmadan giderim ben (!)</p><p></p><p>Kendi vicdanını rahatLatmak için ,yalanlar söyle kendine. </p><p>OLgunlukla karşıla yasananları . .. </p><p>GüL & Geç içindeki yangına..</p><p></p><p>Bilirim ; vurdumduymaz tavırlarının gücüyle</p><p></p><p>İyiLeşirsin sen ....</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="xyzes, post: 239113, member: 134620"] Susuyorsam , hiç konuşmuyorsam ve soyLedikLerine boş gözLerLe bakıyorsam ; Üzülme, iyiyim ben... İçime akan öfkeyle saldırıyorsam sağa sola , kırıp döküyorsam içimdekileri` geçer ... Sakinleşirim ben... Gecenin ayazını sen sanıyorsam ve yüzüme çarptıkca derin kesikLer oLuşuyorsa Vazgeç (!) Bir... daha ...ugraşırsan parçalanırıм ben (!) Sen öyle tepkisiz , sen öyle hareketsiz bekle. Mukemmel bir egoyla yaşa (!) ve düşünme .. ÇabaLar, hallederim ben... Ben gülümsemeye çalışırken, kırılan yanlarımızı onarırken ; Sen öylece gec karşıma Ve sus ; Tepkisiz kal yine ... İşte ozaman arkama bakmadan giderim ben (!) Kendi vicdanını rahatLatmak için ,yalanlar söyle kendine. OLgunlukla karşıla yasananları . .. GüL & Geç içindeki yangına.. Bilirim ; vurdumduymaz tavırlarının gücüyle İyiLeşirsin sen .... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
O'na Mesaj Bırakın..