Önemli İkİ Soru???

Sir_efenDie

Yeni Üye
arkadaslar benım iki tane sorum olacak:

1. Ben kamu yonetımı 1. sınıfta okumaktayım butunlemelerde 4 derstende kalmısım seneye bu 4 dersten mi sorumlu olucam??

2. si baska bi telafi sınavı olma ihtimali yokmu?

CVPları merak ile beklemekteyım,sevgilerle...

A

angel35

Misafir
Bende turizm 1.sınıfta okuyorum.Bütünlemeden 3 dersten kaldım.Seneye bu 3 dersi mi vermem gerekiyor?Şimiden teşekkürler....

istan0z

Yeni Üye
aöf de herhangi bir sınıftan en fazla 2 dersin kalırsa bir üst sınıfa geçersin. Birde önemli bir nokta 1. sınftan 2 dersin kaldı, 2 ye geçtin, 2 deki bütün dersleri verdin ama birinci sınıf derslerinden yine kaldın 3. sınıfa yine geçemiyorsun, 3 e geçmek için 1. sınıf derslerini temizlemek gerekiyor. Bu nedenle malesef arkadaşlar siz üst sınıftan ders alamayacaksınız kaldığınız derslerden sorumlu olacaksınız. En fazla iki ders bırakarak üst sınıfa geçebilirsiniz, ama dediğim gibi 1. sınıftan tek dersin bile olsa 3 geçemezsin. Ya da 2.sınıftan tek dersin var yine 4e geçemiyorsun.
Malesef normalde aöf de telafi sınavı gibi birşey yok, anormal olan durumla da ben hiç karşılaşmadan mezun oldum umarım ilerki yıllarda verilir böyle bir şans sizlere.

**PANDORA**

Özel Üye
arkadaslar benım iki tane sorum olacak:

1. Ben kamu yonetımı 1. sınıfta okumaktayım butunlemelerde 4 derstende kalmısım seneye bu 4 dersten mi sorumlu olucam??

2. si baska bi telafi sınavı olma ihtimali yokmu?

CVPları merak ile beklemekteyım,sevgilerle...
CVP 1 : SENEYE 4 DERSTEN SORUMLUSUN
CVP 2: BAŞKA Bİ TELAFİ SINAVI YOK VİZE FİNAL BÜT OLAY BİTİYOR..

BAŞARILAR DİLERİM....

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,725
Son üye
marketplace-akkauntov-top