S selin Yeni Üye Katılım 21 Ocak 2008 Mesajlar 38 Tepkime puanı 1 Puanları 0 13 Ara 2008 #1 slm arkadaşlar bi sorum olcak benim kuzenim meslek lisesi bilgisayar/yazılım mezunu,bölümü dışında açıköğretimden herhangi bir bölüm secebilirmi?
slm arkadaşlar bi sorum olcak benim kuzenim meslek lisesi bilgisayar/yazılım mezunu,bölümü dışında açıköğretimden herhangi bir bölüm secebilirmi?
L Linsey Özel Üye Katılım 26 May 2008 Mesajlar 458 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Şehir: Adana 13 Ara 2008 #2 selin' Alıntı: slm arkadaşlar bi sorum olcak benim kuzenim meslek lisesi bilgisayar/yazılım mezunu,bölümü dışında açıköğretimden herhangi bir bölüm secebilirmi? Genişletmek için tıkla ... Tabikide seçebilir
selin' Alıntı: slm arkadaşlar bi sorum olcak benim kuzenim meslek lisesi bilgisayar/yazılım mezunu,bölümü dışında açıköğretimden herhangi bir bölüm secebilirmi? Genişletmek için tıkla ... Tabikide seçebilir
S selin Yeni Üye Katılım 21 Ocak 2008 Mesajlar 38 Tepkime puanı 1 Puanları 0 13 Ara 2008 #3 teşekkür ederim linsey
AOFDESTEK ADMİN Yönetici Admin Katılım 9 Şub 2011 Mesajlar 6,044 Tepkime puanı 25 Puanları 48 Bölüm: İşletme Şehir: Bursa 13 Ara 2008 #4 Açıköğretimde hemen hemen her bölümü seçme imkanına sahip.
S ...sbl Yeni Üye Katılım 17 Kas 2008 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Muğla 14 Ara 2008 #5 merhaba bir sorum olacak size 1. sınıf çeko okuyorum üst sınıf dersleri alabilirmiyim?daha çabuk mezun olabilmek için daha önce örgün bir üniversitede okul öncesi öğretmenliği bitirdim o zamanlar vardı böyle imkanlar...
merhaba bir sorum olacak size 1. sınıf çeko okuyorum üst sınıf dersleri alabilirmiyim?daha çabuk mezun olabilmek için daha önce örgün bir üniversitede okul öncesi öğretmenliği bitirdim o zamanlar vardı böyle imkanlar...
AOFDESTEK ADMİN Yönetici Admin Katılım 9 Şub 2011 Mesajlar 6,044 Tepkime puanı 25 Puanları 48 Bölüm: İşletme Şehir: Bursa 14 Ara 2008 #6 Açıköğretim de maalesef bu şekilde üst sınıftan ders alamıyorsunuz