Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
(önemlidir lütfen sonuna kadar okuyunuz)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="mehmet2589, post: 250802, member: 127537"]</p><p>Arkadaşlar hepinizin bildiği üzere biz açıköğretim fakültesinde 100 üzerinden puan alıyoruz.Fakat bu eksik bir not sistemi.Özellikle üniversiteden sonra akademik kariyerine devam etmek isteyen arkadaşlarımızın önünde ÇOK BÜYÜK BİR ENGEL.Nedeni ise şudur.Belki aranızda bilmeyenleriniz vardır.Artık işletme fakültesi mezunlarıda pedagojik formasyon eğitimi alabiliyor.Artık sadece fen-edebiyat fakültelerinin mezunları değil, bütün fakültelerin ve bütün bölümlerin mezunları “öğretmenlik eğitimi” alıp devlet okullarında öğretmen olarak atanabilme hakkı kazanacaklar. (yukseklisans.com) Fakat burada bizlerin önünde bir engel var.Oda NOT SİSTEMİ.Çünkü bu siteme girebilmek için 4 üzerinden başarı notu değerlendiriliyor Fakat dediğim gibi bizler 100 üzerinden değerlendiriliyoruz.Arkadaşlar lütfen BİRLİK OLALIM ve bu 100 lük sitemin yanında mezun olurkende 4 lük notumuzun hepsaplanmasını isteyelim.Gerekirse bu konuda aöfü mail yağmuruna tutalım ve bir şekilde bu yasayı çıkarmalaraını sağlayalım.Çünkü bu BİZİM HAKKIMIZ.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="mehmet2589, post: 250802, member: 127537"] Arkadaşlar hepinizin bildiği üzere biz açıköğretim fakültesinde 100 üzerinden puan alıyoruz.Fakat bu eksik bir not sistemi.Özellikle üniversiteden sonra akademik kariyerine devam etmek isteyen arkadaşlarımızın önünde ÇOK BÜYÜK BİR ENGEL.Nedeni ise şudur.Belki aranızda bilmeyenleriniz vardır.Artık işletme fakültesi mezunlarıda pedagojik formasyon eğitimi alabiliyor.Artık sadece fen-edebiyat fakültelerinin mezunları değil, bütün fakültelerin ve bütün bölümlerin mezunları “öğretmenlik eğitimi” alıp devlet okullarında öğretmen olarak atanabilme hakkı kazanacaklar. (yukseklisans.com) Fakat burada bizlerin önünde bir engel var.Oda NOT SİSTEMİ.Çünkü bu siteme girebilmek için 4 üzerinden başarı notu değerlendiriliyor Fakat dediğim gibi bizler 100 üzerinden değerlendiriliyoruz.Arkadaşlar lütfen BİRLİK OLALIM ve bu 100 lük sitemin yanında mezun olurkende 4 lük notumuzun hepsaplanmasını isteyelim.Gerekirse bu konuda aöfü mail yağmuruna tutalım ve bir şekilde bu yasayı çıkarmalaraını sağlayalım.Çünkü bu BİZİM HAKKIMIZ. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
(önemlidir lütfen sonuna kadar okuyunuz)