J J0KER Yeni Üye Katılım 29 Eyl 2009 Mesajlar 28 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Adana 29 Eyl 2009 #1 MRB ıktısat 4 sınıfa gectım ve kursa gitmeyı dusunuyorum bana onerebılecegınız bir kurs varmı varsa neden o kurs ? ve 4 sınıf ıktsat bolmunde zorlanabılecegım dersler neler
MRB ıktısat 4 sınıfa gectım ve kursa gitmeyı dusunuyorum bana onerebılecegınız bir kurs varmı varsa neden o kurs ? ve 4 sınıf ıktsat bolmunde zorlanabılecegım dersler neler
E _elmayra_ Misafir 6 Eki 2009 #2 J0KER' Alıntı: MRB ıktısat 4 sınıfa gectım ve kursa gitmeyı dusunuyorum bana onerebılecegınız bir kurs varmı varsa neden o kurs ? ve 4 sınıf ıktsat bolmunde zorlanabılecegım dersler neler Genişletmek için tıkla ... iktisat 4 sün madem 3.sınıf dersleri ile ilgili bilgi verırmısın bana?
J0KER' Alıntı: MRB ıktısat 4 sınıfa gectım ve kursa gitmeyı dusunuyorum bana onerebılecegınız bir kurs varmı varsa neden o kurs ? ve 4 sınıf ıktsat bolmunde zorlanabılecegım dersler neler Genişletmek için tıkla ... iktisat 4 sün madem 3.sınıf dersleri ile ilgili bilgi verırmısın bana?
C caponeb Yeni Üye Katılım 21 Şub 2009 Mesajlar 33 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Adana 7 Mar 2010 #3 valla arkadasım coktan kaydolmussundurda ben yıne solıyım tukıyedekı en ıyı aof kursu hıc suphe yokkı hersene bolum bırıncılerı cıkaran benımde 4 sene gıtttıgım murat ılkumuttur...fakat suan yargı da dersane acdı onuda tercıh edebılırsınız alternatıf olarak!
valla arkadasım coktan kaydolmussundurda ben yıne solıyım tukıyedekı en ıyı aof kursu hıc suphe yokkı hersene bolum bırıncılerı cıkaran benımde 4 sene gıtttıgım murat ılkumuttur...fakat suan yargı da dersane acdı onuda tercıh edebılırsınız alternatıf olarak!