Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Online Sohbet.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="only roses, post: 257046, member: 127046"]</p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Yani otoriteni koyman lazım tabi sınıfta hem onlarla oyun oynayacaksın okul öncesi ögretmenliginin</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong> ilk şartı koşulsuz ve limitsiz çocuk sevgisi:cici</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>hem meslegini yapacaksın ama güzel meslek kötü tarafı hangi ülkeydi hatırlamıyorum ama belli bi süre sonra mahkemelerde şahigi kabul edilmiyor </strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>anaokulu öğretmenleri hakkında da böyle bir rivayet mevcuttur..</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>bu meslegi fazla yapınca çocuklaştıkları gerekçesiyll galiba:haha</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Ama ben severek yapıyorum:cici</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="only roses, post: 257046, member: 127046"] [COLOR="blue"][B] Yani otoriteni koyman lazım tabi sınıfta hem onlarla oyun oynayacaksın okul öncesi ögretmenliginin ilk şartı koşulsuz ve limitsiz çocuk sevgisi:cici hem meslegini yapacaksın ama güzel meslek kötü tarafı hangi ülkeydi hatırlamıyorum ama belli bi süre sonra mahkemelerde şahigi kabul edilmiyor anaokulu öğretmenleri hakkında da böyle bir rivayet mevcuttur.. bu meslegi fazla yapınca çocuklaştıkları gerekçesiyll galiba:haha Ama ben severek yapıyorum:cici [/B][/COLOR] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Online Sohbet.