Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Onur Belgesi Hakkında...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="marto1, post: 255231, member: 87272"]</p><p>bakın arkadaslar ben ilk önce önlisans bitirdim 1 yüksek onur 2 de onur belgesi aldım sonra dikey geçiş yaptım 3 adette yüksek onur aldım ve yüksek onur la mezun oldum inanın hiçbka yaramadı iş hayatımda ama başarı oldugum için gurur duyorm ve etrafımda ki insanlar evime geldinde onlarda görünce bak bu çocuk ne kadar da başarı hep yüksek le bitirmiş gibilerinden güzel laflar duydum bunun dışında bişiye yaramıo yüksek not almaya çalısın tabikli ilerde yüksekte sadece işinize ÇOOOOOOK YARAR SAYGILARIMLA</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="marto1, post: 255231, member: 87272"] bakın arkadaslar ben ilk önce önlisans bitirdim 1 yüksek onur 2 de onur belgesi aldım sonra dikey geçiş yaptım 3 adette yüksek onur aldım ve yüksek onur la mezun oldum inanın hiçbka yaramadı iş hayatımda ama başarı oldugum için gurur duyorm ve etrafımda ki insanlar evime geldinde onlarda görünce bak bu çocuk ne kadar da başarı hep yüksek le bitirmiş gibilerinden güzel laflar duydum bunun dışında bişiye yaramıo yüksek not almaya çalısın tabikli ilerde yüksekte sadece işinize ÇOOOOOOK YARAR SAYGILARIMLA [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Onur Belgesi Hakkında...