örgünde geçtiğim derslerden aöf de muaf olabilir miyim?

ReTuRNFoRGeS

Yeni Üye
merhaba, örgün okuyordum 2 yıllık ama sildireceğim aöf ye kayıt olacagım. şimdi örgünde verdiğim dersler aöf de muaf tutuluyor mu? bunu ögrenmek istiyorum. ne yapmam gerek varsa böyle bir şey? bir de, şimdi ben 2 yıl okudum daha önce 1 yıl da aöf okumuştum 3 yıl etti. şimdi yeniden kayıtta azami ögrenim sürem 7 yıl mı oluyor yine? yoksa 4 yılım mı kaldı :S

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
merhaba, örgün okuyordum 2 yıllık ama sildireceğim aöf ye kayıt olacagım. şimdi örgünde verdiğim dersler aöf de muaf tutuluyor mu? bunu ögrenmek istiyorum. ne yapmam gerek varsa böyle bir şey? bir de, şimdi ben 2 yıl okudum daha önce 1 yıl da aöf okumuştum 3 yıl etti. şimdi yeniden kayıtta azami ögrenim sürem 7 yıl mı oluyor yine? yoksa 4 yılım mı kaldı :S
Maalesef Anadolu Üniversitesinden almadığınız hiç bir dersten muaf olamamaktasınız. Yeni kayıtta ilk defa kayıt olacakmış gibi önlisanslarda 4 yıl, lisanslarda 7 yıl öğrencilik haklarından yararlanıyorsunuz. Her halükarda kayıtlı olduğunuz müddetçe askerliği 29 yaşın kadar erteletiyorsunuz. Okuldan atılma veya kaydınızın silinmesi durumu kaldırılmıştır.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar