Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
özel yetenek sınavları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="helen_25, post: 75921, member: 46099"]</p><p>başlıyor </p><p>Anadolu Üniversitesi, 2008-2009 öğretim yılında, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Güzel Sanatlar Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Devlet Konservatuarı, Sivil Havacılık Yüksekokulu ve Engelliler Entegre Yüksekokulu’nun bazı bölümlerine özel yetenek sınavı ile öğrenci alacak. </p><p>--------------------------------------------------------------------------------</p><p>Anadolu Üniversitesi, 2008–2009 öğretim yılında, 6 fakülte ve yüksekokula özel yetenek sınavı ile öğrenci alacak. ÖSS sonuçlarına göre fakülte ve yüksekokullar için belirlenmiş olan taban puanı almış olan üniversite adaylarının başvurabileceği özel yetenek sınavları, bu birimlerin bulunduğu yerlerde yapılacak. Bu birimlere kayıt yaptırmak isteyen adaylar, belirlenen tarihler arasında özel yetenek sınavına girmek istedikleri fakülte veya yüksekokullarda ön kayıt yaptırarak sınava girmeye hak kazanacak. Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci alacak fakülte ve yüksekokulların ön kayıt tarihleri ise şöyle; Eğitim Fakültesi: 04-21 Ağustos 2008 </p><p></p><p>Sivil Havacılık Yüksekokulu Pilotaj Bölümü 15-17 Ağustos 2008</p><p></p><p>Sivil Havacılık Yüksekokulu Hava Trafik Kontrol Bölümü 25-26 Ağustos 2008</p><p></p><p>Devlet Konservatuarı: 04-15 Ağustos 2008</p><p></p><p>Engelliler Entegre Yüksekokulu : 25-29 Ağustos 2008</p><p></p><p>Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu : 11 -15 Ağustos 2008</p><p></p><p>Güzel Sanatlar Fakültesi : 18-25 Ağustos 2008</p><p></p><p>Adaylar Özel Yetenek Sınavları ile ilgili ayrıntılı bilgiye <a href="http://www.anadolu.edu.tr">www.anadolu.edu.tr</a> internet adresinde, Rektörlük Duyuruları Bölümünden ulaşabilirler.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="helen_25, post: 75921, member: 46099"] başlıyor Anadolu Üniversitesi, 2008-2009 öğretim yılında, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Güzel Sanatlar Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Devlet Konservatuarı, Sivil Havacılık Yüksekokulu ve Engelliler Entegre Yüksekokulu’nun bazı bölümlerine özel yetenek sınavı ile öğrenci alacak. -------------------------------------------------------------------------------- Anadolu Üniversitesi, 2008–2009 öğretim yılında, 6 fakülte ve yüksekokula özel yetenek sınavı ile öğrenci alacak. ÖSS sonuçlarına göre fakülte ve yüksekokullar için belirlenmiş olan taban puanı almış olan üniversite adaylarının başvurabileceği özel yetenek sınavları, bu birimlerin bulunduğu yerlerde yapılacak. Bu birimlere kayıt yaptırmak isteyen adaylar, belirlenen tarihler arasında özel yetenek sınavına girmek istedikleri fakülte veya yüksekokullarda ön kayıt yaptırarak sınava girmeye hak kazanacak. Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci alacak fakülte ve yüksekokulların ön kayıt tarihleri ise şöyle; Eğitim Fakültesi: 04-21 Ağustos 2008 Sivil Havacılık Yüksekokulu Pilotaj Bölümü 15-17 Ağustos 2008 Sivil Havacılık Yüksekokulu Hava Trafik Kontrol Bölümü 25-26 Ağustos 2008 Devlet Konservatuarı: 04-15 Ağustos 2008 Engelliler Entegre Yüksekokulu : 25-29 Ağustos 2008 Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu : 11 -15 Ağustos 2008 Güzel Sanatlar Fakültesi : 18-25 Ağustos 2008 Adaylar Özel Yetenek Sınavları ile ilgili ayrıntılı bilgiye [url]www.anadolu.edu.tr[/url] internet adresinde, Rektörlük Duyuruları Bölümünden ulaşabilirler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
özel yetenek sınavları