Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Paso işleminde kendimce önemli bir husus
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="wake_up, post: 175146, member: 60635"]</p><p><strong>Öncelikle umarım soruma cevap verme nezaketinde bulunan bir üyemiz çıkar da beni de meraktan kurtarır.Çünkü gördüğüm kadarıyla birçok arkadaşımızın soruları yanıtsız kalmış maalesef.Halbuki her kişi bildiği bir soryua yanıt verse sanırım hem adminler için hem forumumuz için hem de cevap bekleyen arkadaşlarımz için daha faydalı olacaktır.Velhasıl soruma geçeyim</strong></p><p></p><p><span style="color: Blue"><span style="color: DarkOrchid">1<strong>) Kaydımı yaptırdım fakat paso işlemini yapmadım.Örneğin bu hafta gitsem yine yaparlar mı yoksa belirli bir tarih arasında mı yapmak gerekiyordu?</strong></span></span></p><p><span style="color: Blue"><span style="color: DarkOrchid"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: Blue"><span style="color: DarkOrchid"><strong>2) Eski pasomla devam etsem ne fark olacak,akbil basımlarında herhangi bir değişiklilik oluyor mu? Şimdiden teşekkür ederim.</strong></span></span></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="wake_up, post: 175146, member: 60635"] [B]Öncelikle umarım soruma cevap verme nezaketinde bulunan bir üyemiz çıkar da beni de meraktan kurtarır.Çünkü gördüğüm kadarıyla birçok arkadaşımızın soruları yanıtsız kalmış maalesef.Halbuki her kişi bildiği bir soryua yanıt verse sanırım hem adminler için hem forumumuz için hem de cevap bekleyen arkadaşlarımz için daha faydalı olacaktır.Velhasıl soruma geçeyim[/B] [COLOR="Blue"][COLOR="DarkOrchid"]1[B]) Kaydımı yaptırdım fakat paso işlemini yapmadım.Örneğin bu hafta gitsem yine yaparlar mı yoksa belirli bir tarih arasında mı yapmak gerekiyordu? 2) Eski pasomla devam etsem ne fark olacak,akbil basımlarında herhangi bir değişiklilik oluyor mu? Şimdiden teşekkür ederim.[/B][/COLOR][/COLOR] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Paso işleminde kendimce önemli bir husus