Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Puan Hesaplama - Yardım...!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="catzilla, post: 132660, member: 65574"]</p><p>iletişim - arasınav notum :50 - finalde 13 netim var.</p><p>Uygarlık Tarihi : ara 57 - finalde 18 netim var.</p><p>Hukuk : ara 43 - finalde 18 netim var.</p><p>Temel bilgi teknolojileri : ara 67 - finalde 23 netim var.</p><p>İşletme : ara 58 - finalde 29 netim var.</p><p>Davranış Bil. : ara 63 - finalde 21 netim var.</p><p>iktisat : ara 44 - finalde 21 netim var.</p><p>ingilizce : ara 73 - finalde 19 netim var.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="catzilla, post: 132660, member: 65574"] iletişim - arasınav notum :50 - finalde 13 netim var. Uygarlık Tarihi : ara 57 - finalde 18 netim var. Hukuk : ara 43 - finalde 18 netim var. Temel bilgi teknolojileri : ara 67 - finalde 23 netim var. İşletme : ara 58 - finalde 29 netim var. Davranış Bil. : ara 63 - finalde 21 netim var. iktisat : ara 44 - finalde 21 netim var. ingilizce : ara 73 - finalde 19 netim var. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Puan Hesaplama - Yardım...!!!