Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="servivor_050, post: 127429, member: 3095"]</p><p><strong>Bu kalp sizin mi?</strong></p><p></p><p><span style="color: Red">Bu kalp sizin mi? </span></p><p></p><p>--------------------------------------------------------------------------------</p><p></p><p><span style="color: DarkOrchid">Delikanlı alaca karanlıkta yürürken, yumuşak birşeye çarptığını farketti.Eğildi baktı. Aman Allah'ım!... </span></p><p><span style="color: DarkOrchid">Ayaklarının arasında, yuvasından ustalıkla sökülmüş bir kalp duruyordu. Tıpkı resimlerdeki gibi diri ve kanlıydı. Onu büyülenmişçesine avuçlarına aldığında değşetinden çıldıracak oldu. Kalp tıp tıp atıyordu. Ve sıcaktı. Delikanlı, sanki ellerine yapışıp bir başka uzvu haline geliveren kalpten kurtulmak istiyor, fakat ne olduğunu bilmediği, kestiremediği duygular tarafından engelleniyordu. </span></p><p><span style="color: DarkOrchid">Bir müddet sonra sakinleştiğinde, onun sahibini bulmak için en yakındaki evin kapısını çaldı ve zincir aralığından bakan genç kıza; </span></p><p><span style="color: DarkOrchid">- Bu kalp sizin mi? diye sordu. Biraz önce buldum onu. Kız mahcup bir ifadeyle; </span></p><p><span style="color: DarkOrchid">- Ben kalbimi, üç ay önce rastladığım bir vefasıza kaptırdım, dedi. Yandaki eve sorun, onların olabilir. </span></p><p><span style="color: DarkOrchid">Kızın gösterdiği ev, göz kamaştırıcı bir villaydı. Kapıyı açan hizmetkarlar, onu üst kata çıkartarak evin beyine götürdüler. Delikanlı, yumuşacık halıların üzerine damlayan kanların ayağıyla örtmeye çalışırken; </span></p><p><span style="color: DarkOrchid">-Bu kalp sizin mi acaba? diye sordu. Hala atıyor da... </span></p><p><span style="color: DarkOrchid">Beyfendi, ışıl ışıl parıldayan kristal kadehinden höpürtülü bir yudum çekerek; </span></p><p><span style="color: DarkOrchid">- Ben kalbimi dünyaya sattım, canikom, diye sırıttı. Komşu evde meczup var, o bilir sahibini. </span></p><p><span style="color: DarkOrchid">Delikanlı, hızla soğumaya başlayan ve atışları gittikçe yavaşlayan kalbi bitişik kulübedeki ihtiyara koşturarak: </span></p><p><span style="color: DarkOrchid">- Bu kalp sizin mi? diye sordu. Çabuk olun, neredeyse duracak. </span></p><p><span style="color: DarkOrchid">Yaşlı adam, okumakta olduğu kitabı yavaşça kapattırken; </span></p><p><span style="color: DarkOrchid">- Ben kalbimi, herşeyimle Allah'a verdim evlad, diye gülümsedi. Elindekinin sahibini, neden gidip anne ve babana sormuyorsun? </span></p><p><span style="color: DarkOrchid">- Her ikiside yaşlanıp bunadı, diye üfüldendi genç. Bir bebek gibi alaka görmek istediklerinden üç gün önce kavga edip onları terk etmiştim. </span></p><p><span style="color: DarkOrchid">İhtiyar adam, büyük bir üzüntüyle: </span></p><p><span style="color: DarkOrchid">- Terk ettin ha...! diye mırıldandı. Terk ettin demek. </span></p><p><span style="color: DarkOrchid">Delikanlı, söylenenlere karşı kayıtsız görünüyordu. Oysa ki yaşlı adam, beklediği cevabı çoktan almıştı. Delikanlıya doğru emin adımlarla ilerledi ve iki eliyle kavradığı gömleğini bir hamlede yırtarak acıverdi. Delikanlının sol göğsünde, avuçlarında tuttuğu kalp büyüklüğünde kanlı bir boşluk vardı..... </span></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="servivor_050, post: 127429, member: 3095"] [b]Bu kalp sizin mi?[/b] [COLOR="Red"]Bu kalp sizin mi? [/COLOR] -------------------------------------------------------------------------------- [COLOR="DarkOrchid"]Delikanlı alaca karanlıkta yürürken, yumuşak birşeye çarptığını farketti.Eğildi baktı. Aman Allah'ım!... Ayaklarının arasında, yuvasından ustalıkla sökülmüş bir kalp duruyordu. Tıpkı resimlerdeki gibi diri ve kanlıydı. Onu büyülenmişçesine avuçlarına aldığında değşetinden çıldıracak oldu. Kalp tıp tıp atıyordu. Ve sıcaktı. Delikanlı, sanki ellerine yapışıp bir başka uzvu haline geliveren kalpten kurtulmak istiyor, fakat ne olduğunu bilmediği, kestiremediği duygular tarafından engelleniyordu. Bir müddet sonra sakinleştiğinde, onun sahibini bulmak için en yakındaki evin kapısını çaldı ve zincir aralığından bakan genç kıza; - Bu kalp sizin mi? diye sordu. Biraz önce buldum onu. Kız mahcup bir ifadeyle; - Ben kalbimi, üç ay önce rastladığım bir vefasıza kaptırdım, dedi. Yandaki eve sorun, onların olabilir. Kızın gösterdiği ev, göz kamaştırıcı bir villaydı. Kapıyı açan hizmetkarlar, onu üst kata çıkartarak evin beyine götürdüler. Delikanlı, yumuşacık halıların üzerine damlayan kanların ayağıyla örtmeye çalışırken; -Bu kalp sizin mi acaba? diye sordu. Hala atıyor da... Beyfendi, ışıl ışıl parıldayan kristal kadehinden höpürtülü bir yudum çekerek; - Ben kalbimi dünyaya sattım, canikom, diye sırıttı. Komşu evde meczup var, o bilir sahibini. Delikanlı, hızla soğumaya başlayan ve atışları gittikçe yavaşlayan kalbi bitişik kulübedeki ihtiyara koşturarak: - Bu kalp sizin mi? diye sordu. Çabuk olun, neredeyse duracak. Yaşlı adam, okumakta olduğu kitabı yavaşça kapattırken; - Ben kalbimi, herşeyimle Allah'a verdim evlad, diye gülümsedi. Elindekinin sahibini, neden gidip anne ve babana sormuyorsun? - Her ikiside yaşlanıp bunadı, diye üfüldendi genç. Bir bebek gibi alaka görmek istediklerinden üç gün önce kavga edip onları terk etmiştim. İhtiyar adam, büyük bir üzüntüyle: - Terk ettin ha...! diye mırıldandı. Terk ettin demek. Delikanlı, söylenenlere karşı kayıtsız görünüyordu. Oysa ki yaşlı adam, beklediği cevabı çoktan almıştı. Delikanlıya doğru emin adımlarla ilerledi ve iki eliyle kavradığı gömleğini bir hamlede yırtarak acıverdi. Delikanlının sol göğsünde, avuçlarında tuttuğu kalp büyüklüğünde kanlı bir boşluk vardı..... [/COLOR] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )