Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="isokor, post: 254274, member: 127228"]</p><p><strong><span style="color: darkred">Masalların acıtan taraflarını törpülemeye kalktım az önce, gerçeklerin keskinliği </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkred">bana zararlıydı. En az Pollyanna kadar kırgındım, eski kırık kalbini </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkred">getirene yenisini veren bir kampanya da yoktu üstelik... Umudumun yırtık zarını </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkred">güzel yalanlarla yamaladım, dikiş yerleri sen kanadı.</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkred">Bir film şeridi gibi gözümün önünden geçerken aldanışlarım, </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkred">acilen hayatıma cüzi dozda şiir almalıyım.</span></strong></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="isokor, post: 254274, member: 127228"] [B][COLOR="darkred"]Masalların acıtan taraflarını törpülemeye kalktım az önce, gerçeklerin keskinliği bana zararlıydı. En az Pollyanna kadar kırgındım, eski kırık kalbini getirene yenisini veren bir kampanya da yoktu üstelik... Umudumun yırtık zarını güzel yalanlarla yamaladım, dikiş yerleri sen kanadı. Bir film şeridi gibi gözümün önünden geçerken aldanışlarım, acilen hayatıma cüzi dozda şiir almalıyım.[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )