Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="isokor, post: 258591, member: 127228"]</p><p><strong><span style="color: darkred">Giderek ucuzlayan insan davranışlarını " anlamak lazım " diyerek onaylamak benim aklımın pek alabileceği bir şey değil... Ben sıkıldım. Ve artık " bazı şeyleri " anlamak istemiyorum. </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkred"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkred">Mesela " eller ne der " diyerek hayatını heba edenleri...</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkred">Mesela hiç emek vermeden " hileyle " en iyi yerlere gelenleri...</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkred">Ortam kaygısıyla kişiliklerini yitirmiş " binbir türlü maskeyle " dolaşanları, bundan utanmayanları...</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkred">Ya da bir ilişki bitme noktasına gelene kadar her türlü faulü yapıp, sonra da sonuca itiraz edenleri...</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkred">Veya erkekle kadın arasındaki sınırda erkeğe düşen topraklarda yan gelip yatanları, yan çizenleri, yandan kayanları...</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkred">Bir yaşam amacı olmayanları... Balçık kötülüğüne, dedikoduya, ayrımcılığa karşı bir " taraf " olmayanı...</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkred"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkred">Hissettiği şeye sahip çıkamayacak kadar korkak olanları...</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkred"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkred">Ne istediğini bilmeyenleri, bilse de cesaret edip denemeyenleri...</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkred"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkred">Sorumluluktan kaçanları, adeta bir çocuk olarak yaşamayı seçen " yeni erkek modelini " kabul ettirmeye çalışanları...</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkred">Bu yeni modeli itiraz etmeyerek, aynı tembellikle, aynı aymazlıkla kabul eden kadınları...</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkred">Yuvarlak lafları, küçük hesapları, kirli dolambaçları ben anlamak istemiyorum artık.</span></strong></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="isokor, post: 258591, member: 127228"] [B][COLOR="darkred"]Giderek ucuzlayan insan davranışlarını " anlamak lazım " diyerek onaylamak benim aklımın pek alabileceği bir şey değil... Ben sıkıldım. Ve artık " bazı şeyleri " anlamak istemiyorum. Mesela " eller ne der " diyerek hayatını heba edenleri... Mesela hiç emek vermeden " hileyle " en iyi yerlere gelenleri... Ortam kaygısıyla kişiliklerini yitirmiş " binbir türlü maskeyle " dolaşanları, bundan utanmayanları... Ya da bir ilişki bitme noktasına gelene kadar her türlü faulü yapıp, sonra da sonuca itiraz edenleri... Veya erkekle kadın arasındaki sınırda erkeğe düşen topraklarda yan gelip yatanları, yan çizenleri, yandan kayanları... Bir yaşam amacı olmayanları... Balçık kötülüğüne, dedikoduya, ayrımcılığa karşı bir " taraf " olmayanı... Hissettiği şeye sahip çıkamayacak kadar korkak olanları... Ne istediğini bilmeyenleri, bilse de cesaret edip denemeyenleri... Sorumluluktan kaçanları, adeta bir çocuk olarak yaşamayı seçen " yeni erkek modelini " kabul ettirmeye çalışanları... Bu yeni modeli itiraz etmeyerek, aynı tembellikle, aynı aymazlıkla kabul eden kadınları... Yuvarlak lafları, küçük hesapları, kirli dolambaçları ben anlamak istemiyorum artık.[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )