Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="isokor, post: 283985, member: 127228"]</p><p><strong><span style="color: #800000">Ben seviyorum hatıraları. Küçük küçük şeyleri bir köşeye koyup sonra onlara tekrar tekrar bakıp hatırlamayı, o anı yeniden yaşamaya çalışmayı... Ama geçmişte öyle şeyleri kıyıya köşeye doluşturmuşum ki o anları tekrar yaşamak bana iyi gelmiyor. İyi değilken insan iyi olmaya da çalışmıyor. Başım çok kalabalık... Ama asıl kafamı ağır yapan birkaç konu var ki...</span></strong></p><p><strong><span style="color: #800000">Ne anlatıp iyice içimi sıkmak istiyorum ne de susup oturmak.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #800000">Geçmişten kalanlara bakıp bakıp moralimi bozuyorum.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #800000">Bunu neden yapıyorum¿</span></strong></p><p><strong><span style="color: #800000">Bilmiyorum. </span></strong></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="isokor, post: 283985, member: 127228"] [B][COLOR="#800000"]Ben seviyorum hatıraları. Küçük küçük şeyleri bir köşeye koyup sonra onlara tekrar tekrar bakıp hatırlamayı, o anı yeniden yaşamaya çalışmayı... Ama geçmişte öyle şeyleri kıyıya köşeye doluşturmuşum ki o anları tekrar yaşamak bana iyi gelmiyor. İyi değilken insan iyi olmaya da çalışmıyor. Başım çok kalabalık... Ama asıl kafamı ağır yapan birkaç konu var ki... Ne anlatıp iyice içimi sıkmak istiyorum ne de susup oturmak. Geçmişten kalanlara bakıp bakıp moralimi bozuyorum. Bunu neden yapıyorum¿ Bilmiyorum. [/COLOR][/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )