Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="maym, post: 295461, member: 171002"]</p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Talan olmuş gönül bahçelerim var benim</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Her sevdası ayrı köşede , her parçası ayrı yerde</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Kimisi hüzün kokan , kimisi kendinden kaçan ..</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Yalan olmuş hayallerim var benim ..</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Umutsuzlar denizine demir atan.</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Rotası hep yalnızlığa çıkan</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Denize hasret bir kaptan gibi</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Rüyasında dalgalarla boğuşan ..</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Seni anlatan cümlelerim var benim..</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Sadece sen varsın diye hayat bulan cümleler</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Özne yüklem kavramı olmadan hayat bulan</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Anlamları içimi sızlatan</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Sonucu derinden yakan..</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Eksik yanlarım var benim ..</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Sevdası yarım kalan</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Ayrılık rüzgarına ayağı dolanan</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Ve iki sihirli kelimeye hasret kalan..</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'"></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Sitem...</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'"></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'"></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'"></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Sen hiç gelmedin ki bana..</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Ya gelecek yürek bulamadın yada kalbin sevemedi..</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Oysa ben sen geleceksin diye besmele niyetine hep adını söyledim..</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Tanrı’ya el açtım ..</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Birgün .. birgün mutlaka diye başladım</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Seni istedim Tanrıdan</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Hayır hayır .. Bana teslim olma uzağımda ol..</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Bir kere , sadece bir kere uzaktanda olsa göreyim</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Saçlarını seyredeyim sonbaharda..</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Sarı yapraklı boş sokaklarda gezerken elimi tutma</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Hatta yanında bile olmayayım</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Ama seni bu şehirde son bir kez göreyim..</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Hisset rüzgarımı..</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Tenimin kokusunu çek ciğerlerine</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Rahat bırak içimdeki seni..</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Kalayım bir köşende..</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Nefesim nefesine değsin</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Çek içine beni</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Gör bendeki seni..</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Hiç gelmiyeceğini bile bile bekledim gönül bahçemde</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Hep ben suladım çiçekleri</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Bana yağmurum ol gel demedin</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Yağamadım.. gelemedim sana</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Oysaki karaydı hep bulutlarım</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Sadece bekledim..</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Sen .. sen yağmur gibi yağmadınki bana</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-family: 'Century Gothic'">Ben toprak gibi kokayım ..</span></span></strong></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="maym, post: 295461, member: 171002"] [B][COLOR="#2F4F4F"][FONT=Century Gothic]Talan olmuş gönül bahçelerim var benim Her sevdası ayrı köşede , her parçası ayrı yerde Kimisi hüzün kokan , kimisi kendinden kaçan .. Yalan olmuş hayallerim var benim .. Umutsuzlar denizine demir atan. Rotası hep yalnızlığa çıkan Denize hasret bir kaptan gibi Rüyasında dalgalarla boğuşan .. Seni anlatan cümlelerim var benim.. Sadece sen varsın diye hayat bulan cümleler Özne yüklem kavramı olmadan hayat bulan Anlamları içimi sızlatan Sonucu derinden yakan.. Eksik yanlarım var benim .. Sevdası yarım kalan Ayrılık rüzgarına ayağı dolanan Ve iki sihirli kelimeye hasret kalan.. Sitem... Sen hiç gelmedin ki bana.. Ya gelecek yürek bulamadın yada kalbin sevemedi.. Oysa ben sen geleceksin diye besmele niyetine hep adını söyledim.. Tanrı’ya el açtım .. Birgün .. birgün mutlaka diye başladım Seni istedim Tanrıdan Hayır hayır .. Bana teslim olma uzağımda ol.. Bir kere , sadece bir kere uzaktanda olsa göreyim Saçlarını seyredeyim sonbaharda.. Sarı yapraklı boş sokaklarda gezerken elimi tutma Hatta yanında bile olmayayım Ama seni bu şehirde son bir kez göreyim.. Hisset rüzgarımı.. Tenimin kokusunu çek ciğerlerine Rahat bırak içimdeki seni.. Kalayım bir köşende.. Nefesim nefesine değsin Çek içine beni Gör bendeki seni.. Hiç gelmiyeceğini bile bile bekledim gönül bahçemde Hep ben suladım çiçekleri Bana yağmurum ol gel demedin Yağamadım.. gelemedim sana Oysaki karaydı hep bulutlarım Sadece bekledim.. Sen .. sen yağmur gibi yağmadınki bana Ben toprak gibi kokayım ..[/FONT][/COLOR][/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )