Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="servivor_050, post: 76852, member: 3095"]</p><p><strong>Tabu diyalogları-1</strong></p><p></p><p><u>Kelime:</u> <span style="color: Red">baraj </span></p><p>- Hani futbolcular kalenin önüne kurar maçta.. </p><p>- Pusu. </p><p>- Yuh! </p><p></p><p><u>Kelime:</u><span style="color: red"> helikopter </span></p><p>- Savaşta yaralıları kurtarır! </p><p>- Doktor! </p><p>- Değil. </p><p>- Sıhhiye! </p><p>- Değil, yukardan gelen bir şey... </p><p>- Ee... Allah? </p><p></p><p><u>Kelime:</u> <span style="color: red">kadınbudu </span></p><p>- Olm sen nesin? </p><p>- Erkek! </p><p>- Tersi? </p><p>- Kadın! </p><p>- Onun yeneni? </p><p>- Çıtır </p><p></p><p><u>Kelime:</u> <span style="color: red">Eskimo </span></p><p>- Kutupta yaşarlar... </p><p>- (Hep bir ağızdan) Ayııııııı! </p><p>-Yok insan olanları... </p><p>- Heeee... Eskimo! </p><p></p><p><u>Kelime:</u> <span style="color: red">repertuar</span> </p><p>Anlatan, şarkı söylemeye meraklı bir hatundur ve kelimeyi görür görmez </p><p>bu </p><p>özelliğini iyi bilen hatun arkadaşına dönüp sorar: </p><p>- Benim neyim geniş? </p><p>- Kalçan! </p><p></p><p><u>Kelime:</u> <span style="color: red">travma</span> </p><p>- Hani düşüp kafanı kaldırım taşına vurursun da bi şey geçirirsin? </p><p>- Film şeridi? </p><p>Grup: Çüşşşşşşşş!</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="servivor_050, post: 76852, member: 3095"] [b]Tabu diyalogları-1[/b] [U]Kelime:[/U] [COLOR="Red"]baraj [/COLOR] - Hani futbolcular kalenin önüne kurar maçta.. - Pusu. - Yuh! [U]Kelime:[/U][COLOR="red"] helikopter [/COLOR] - Savaşta yaralıları kurtarır! - Doktor! - Değil. - Sıhhiye! - Değil, yukardan gelen bir şey... - Ee... Allah? [U]Kelime:[/U] [COLOR="red"]kadınbudu [/COLOR] - Olm sen nesin? - Erkek! - Tersi? - Kadın! - Onun yeneni? - Çıtır [U]Kelime:[/U] [COLOR="red"]Eskimo [/COLOR] - Kutupta yaşarlar... - (Hep bir ağızdan) Ayııııııı! -Yok insan olanları... - Heeee... Eskimo! [U]Kelime:[/U] [COLOR="red"]repertuar[/COLOR] Anlatan, şarkı söylemeye meraklı bir hatundur ve kelimeyi görür görmez bu özelliğini iyi bilen hatun arkadaşına dönüp sorar: - Benim neyim geniş? - Kalçan! [U]Kelime:[/U] [COLOR="red"]travma[/COLOR] - Hani düşüp kafanı kaldırım taşına vurursun da bi şey geçirirsin? - Film şeridi? Grup: Çüşşşşşşşş! [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )