Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="servivor_050, post: 91891, member: 3095"]</p><p><strong>Okuyunca şaşıracaksınız!!!!!!</strong></p><p></p><p><span style="color: Blue">Japon çocugun tek hayali çok ünlü bir karateci olmakti.</span></p><p><span style="color: Blue">Fakat ailesi buna izin vermezdi.</span></p><p><span style="color: Blue">Bir gün talihsiz bir kaza sonucu</span></p><p><span style="color: Blue">çocuk sol kolunu kaybetti.</span></p><p><span style="color: Blue">Ailesi çocugun moralinin çok kötü oldugunu görünce</span></p><p><span style="color: Blue">ona bir karate hocasi tuttu.</span></p><p><span style="color: Blue">Hoca ilk dersinde çocuga</span></p><p><span style="color: Blue">karsisindakini sag koluyla tutup</span></p><p><span style="color: Blue">üstünden savurmayi gösterdi.</span></p><p><span style="color: Blue">Hatta ikinci, üçüncü ve sonraki bütün derslerde</span></p><p><span style="color: Blue">hep ayni hareketi yapiyorlardi.</span></p><p><span style="color: Blue">Çocuk bir gün hocasina</span></p><p><span style="color: Blue">hocam ben çok sikildim,</span></p><p><span style="color: Blue">artik ba$ka hareketlere geçsek dedi.</span></p><p><span style="color: Blue">Hoca ise bunu kabul etmeyerek</span></p><p><span style="color: Blue">dünyada bu i$i en hizli yapan ki$i olmadikça bitirmeyecegini söyledi.</span></p><p><span style="color: Blue">Çocuk o kadar hizlanmi$ti ki,</span></p><p><span style="color: Blue">hocasini bile göz açip kapayincaya kadar yerden yere vuruyordu.</span></p><p><span style="color: Blue">Bir gün hoca elinde bir kagitla geldi</span></p><p><span style="color: Blue">kagitta çocugun gençler karate $ampiyonasina katilabilecegi yaziyordu.</span></p><p><span style="color: Blue">Çocuk çok $a$irdi.Ertesi gün salonda ilk rakibinin kar$isina çikacakken</span></p><p><span style="color: Blue">heyecanla hocasina sordu, hocam bu i$ nasil olur?</span></p><p><span style="color: Blue">Ben sadece tek hareket biliyorum kesin kaybederim.</span></p><p><span style="color: Blue">Hocasi ise sen sadece hareketi yap cevabini verdi.</span></p><p><span style="color: Blue">Çocuk ringe çikti ve hareketiyle rakibini eledi.</span></p><p><span style="color: Blue">Hatta tek hareketle finale kadar çikti.</span></p><p><span style="color: Blue">Finalde kar$isinda kendisinin iki kati birisi vardi.</span></p><p><span style="color: Blue">Önce çok korktu ama gene bildigi hareketi yaparak</span></p><p><span style="color: Blue">son rakibini de yendi ve $ampiyon oldu.</span></p><p><span style="color: Blue">Sevinçle hocasinin yanina ko$tu ve sordu</span></p><p><span style="color: Blue">hocam nasil olur anlamiyorum,</span></p><p><span style="color: Blue">sadece bir hareket biliyorum,</span></p><p><span style="color: Blue">tek kolluyum ve $ampiyon oldum.</span></p><p><span style="color: Blue">Hocasi çocuga bakti ve dedi ki,</span></p><p><span style="color: Blue"></span></p><p><span style="color: Blue">senin yaptigin hareket karatedeki en</span></p><p><span style="color: Blue">zor hareketlerden biridir. ..</span></p><p><span style="color: Blue">Ve bir tek savunmasi vardir o da,</span></p><p><span style="color: Blue">rakibin sol kolunu tutmak.</span></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="servivor_050, post: 91891, member: 3095"] [b]Okuyunca şaşıracaksınız!!!!!![/b] [COLOR="Blue"]Japon çocugun tek hayali çok ünlü bir karateci olmakti. Fakat ailesi buna izin vermezdi. Bir gün talihsiz bir kaza sonucu çocuk sol kolunu kaybetti. Ailesi çocugun moralinin çok kötü oldugunu görünce ona bir karate hocasi tuttu. Hoca ilk dersinde çocuga karsisindakini sag koluyla tutup üstünden savurmayi gösterdi. Hatta ikinci, üçüncü ve sonraki bütün derslerde hep ayni hareketi yapiyorlardi. Çocuk bir gün hocasina hocam ben çok sikildim, artik ba$ka hareketlere geçsek dedi. Hoca ise bunu kabul etmeyerek dünyada bu i$i en hizli yapan ki$i olmadikça bitirmeyecegini söyledi. Çocuk o kadar hizlanmi$ti ki, hocasini bile göz açip kapayincaya kadar yerden yere vuruyordu. Bir gün hoca elinde bir kagitla geldi kagitta çocugun gençler karate $ampiyonasina katilabilecegi yaziyordu. Çocuk çok $a$irdi.Ertesi gün salonda ilk rakibinin kar$isina çikacakken heyecanla hocasina sordu, hocam bu i$ nasil olur? Ben sadece tek hareket biliyorum kesin kaybederim. Hocasi ise sen sadece hareketi yap cevabini verdi. Çocuk ringe çikti ve hareketiyle rakibini eledi. Hatta tek hareketle finale kadar çikti. Finalde kar$isinda kendisinin iki kati birisi vardi. Önce çok korktu ama gene bildigi hareketi yaparak son rakibini de yendi ve $ampiyon oldu. Sevinçle hocasinin yanina ko$tu ve sordu hocam nasil olur anlamiyorum, sadece bir hareket biliyorum, tek kolluyum ve $ampiyon oldum. Hocasi çocuga bakti ve dedi ki, senin yaptigin hareket karatedeki en zor hareketlerden biridir. .. Ve bir tek savunmasi vardir o da, rakibin sol kolunu tutmak.[/COLOR] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )