Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="mimoza, post: 9482, member: 835"]</p><p><span style="color: Green"><strong><em>Seni sana bırakıyorum, </em></strong></span></p><p><span style="color: Green"><strong><em>Seni sana, sevdiklerine bırakarak gidiyorum gönlünden,</em></strong></span></p><p><span style="color: Green"><strong><em>Hayallerimi, ümitlerimi, sevgimi, ve gönlümdeki baharı bırakıyorum sana bir de giderken,</em></strong></span></p><p><span style="color: Green"><strong><em>neden mi bırakıyorum?</em></strong></span></p><p><span style="color: Green"><strong><em>Hayallerim, senin hayalin olsun ve gerçek olsun diye</em></strong></span></p><p><span style="color: Green"><strong><em>Ümitlerim, senin ümitlerin olsun sana yaşama gücü versin diye,</em></strong></span></p><p><span style="color: Green"><strong><em>Sevgim, senin ışığın olsun yolunu aydınlatsın karanlığa düşme diye,</em></strong></span></p><p><span style="color: Green"><strong><em>Gönlümdeki bahar gibi ömrün hep baharda geçsin, hiç kış görmeyesin diye,</em></strong></span></p><p><span style="color: Green"><strong><em>Ben mi?</em></strong></span></p><p><span style="color: Green"><strong><em>Bende yaşadıklarımızı anılarımızı, gözyaşlarımı götürüyorum,</em></strong></span></p><p><span style="color: Green"><strong><em>Acıları götürüyorum giderken</em></strong></span></p><p><span style="color: Green"><strong><em>sana zarar vermesin, </em></strong></span></p><p><span style="color: Green"><strong><em>sevdiklerine zarar vermesin diye</em></strong></span></p><p><span style="color: Green"><strong><em>Gittiğim yerde ihtiyacım olmayacak sana bıraktıklarıma</em></strong></span></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="mimoza, post: 9482, member: 835"] [COLOR="Green"][B][I]Seni sana bırakıyorum, Seni sana, sevdiklerine bırakarak gidiyorum gönlünden, Hayallerimi, ümitlerimi, sevgimi, ve gönlümdeki baharı bırakıyorum sana bir de giderken, neden mi bırakıyorum? Hayallerim, senin hayalin olsun ve gerçek olsun diye Ümitlerim, senin ümitlerin olsun sana yaşama gücü versin diye, Sevgim, senin ışığın olsun yolunu aydınlatsın karanlığa düşme diye, Gönlümdeki bahar gibi ömrün hep baharda geçsin, hiç kış görmeyesin diye, Ben mi? Bende yaşadıklarımızı anılarımızı, gözyaşlarımı götürüyorum, Acıları götürüyorum giderken sana zarar vermesin, sevdiklerine zarar vermesin diye Gittiğim yerde ihtiyacım olmayacak sana bıraktıklarıma[/I][/B][/COLOR] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )