E elifcee55 Yeni Üye Katılım 18 Mar 2010 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Samsun 14 Ağu 2010 #1 arkadaşlar ben Türk Dili ve Edebiyatı okuyorum.Samsun'da bana tavsiye edebileceğiniz açıköğretim dersanesi var mı ?yardımcı olur musunuz?
arkadaşlar ben Türk Dili ve Edebiyatı okuyorum.Samsun'da bana tavsiye edebileceğiniz açıköğretim dersanesi var mı ?yardımcı olur musunuz?
M meral52 Yeni Üye Katılım 25 Ağu 2010 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Adana 25 Ağu 2010 #2 ben karacan akademiye gidiyorum çok da memnunum ama yınede arastırmak lazım hocaya gore secım yapıyorum zaten
ben karacan akademiye gidiyorum çok da memnunum ama yınede arastırmak lazım hocaya gore secım yapıyorum zaten
S Serdar55 Yeni Üye Katılım 31 Ağu 2010 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Adana 31 Ağu 2010 #3 Bende bu sene inşallah okuyacam.Samsun da ikamet etmekteyim.Zirve derlerse sakın gitme kardeş, yalan olursun.Bir yerlerden fiyat alırsan, hangi dershaneler veriyor, haberin olursa bilgilendirir misin?
Bende bu sene inşallah okuyacam.Samsun da ikamet etmekteyim.Zirve derlerse sakın gitme kardeş, yalan olursun.Bir yerlerden fiyat alırsan, hangi dershaneler veriyor, haberin olursa bilgilendirir misin?