Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
şarkının en sevdigin satırı hangisidir? buyrun paylaşalım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="rainbow, post: 116463, member: 62032"]</p><p><strong><span style="color: Blue">Bir bir çılgınlık edip,</span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue">Seni sewdiğimi söylesem,</span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue">Alay edip gülermisin</span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue">Yoksa sen de sewermisin</span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue"></span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue"></span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue">Cesaretin warmı aşka</span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue">Çarpıyor kalbim bir başka</span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue">Sende böyle sewsen keşke </span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue">Desen bana yaarr</span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue"></span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue">Konuşmadan gözlerinle </span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue">Beni sewdiğini söylesen</span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue">Yüreğime gözlerini </span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue">Ölene dek mühürlesem</span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue"></span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue"></span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue">Cesaretin war mı aşka</span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue">Çarpıyor kalbim bir başka</span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue">Sende böyle sewsen keşke</span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue">Desen bana yaarr.........</span></strong></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="rainbow, post: 116463, member: 62032"] [B][COLOR="Blue"]Bir bir çılgınlık edip, Seni sewdiğimi söylesem, Alay edip gülermisin Yoksa sen de sewermisin Cesaretin warmı aşka Çarpıyor kalbim bir başka Sende böyle sewsen keşke Desen bana yaarr Konuşmadan gözlerinle Beni sewdiğini söylesen Yüreğime gözlerini Ölene dek mühürlesem Cesaretin war mı aşka Çarpıyor kalbim bir başka Sende böyle sewsen keşke Desen bana yaarr.........[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
şarkının en sevdigin satırı hangisidir? buyrun paylaşalım