Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
şarkının en sevdigin satırı hangisidir? buyrun paylaşalım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="Hazır-Cevap, post: 134832, member: 97061"]</p><p>Hayata dair hazırcevaplar var</p><p>Öyle çok düşünüp kendini heba etme sen</p><p>Biraz oku dolaş yaşa işte</p><p>Kimseye kötülük etmeden</p><p>Kimseye kötülük etmeden</p><p></p><p>Kalbini kırarsa hayat derin bir nefes al, geçer</p><p>Ah bu yanar döner hayat sakın küsme</p><p>Gün olur rüyalarından geçer</p><p>Ah ötek'im tatlı şaşkınım</p><p></p><p>Gel sen inanma benim her sözüme</p><p>Kelin merhemi olsa sürmez mi</p><p>Ve aşkın yüzü olsa gülerdi yüzüme</p><p>Dilin yaresi pek acıtmaz</p><p></p><p>Aşk yarasından yoktur öte</p><p>Öyle her çiçekten bal alınmaz</p><p>Niyet oynaktır dikkat et nefsine</p><p>Korkacak bir şey yok nefes al gitsin</p><p>Hayat güzeldir neticede</p><p></p><p>Biri aşk derse önce kalbine sor</p><p>Kim ne derse yalan o ne derse öyle </p><p></p><p>Feridun Düzağaç-Hazır Cevap</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="Hazır-Cevap, post: 134832, member: 97061"] Hayata dair hazırcevaplar var Öyle çok düşünüp kendini heba etme sen Biraz oku dolaş yaşa işte Kimseye kötülük etmeden Kimseye kötülük etmeden Kalbini kırarsa hayat derin bir nefes al, geçer Ah bu yanar döner hayat sakın küsme Gün olur rüyalarından geçer Ah ötek'im tatlı şaşkınım Gel sen inanma benim her sözüme Kelin merhemi olsa sürmez mi Ve aşkın yüzü olsa gülerdi yüzüme Dilin yaresi pek acıtmaz Aşk yarasından yoktur öte Öyle her çiçekten bal alınmaz Niyet oynaktır dikkat et nefsine Korkacak bir şey yok nefes al gitsin Hayat güzeldir neticede Biri aşk derse önce kalbine sor Kim ne derse yalan o ne derse öyle Feridun Düzağaç-Hazır Cevap [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
şarkının en sevdigin satırı hangisidir? buyrun paylaşalım