Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
şarkının en sevdigin satırı hangisidir? buyrun paylaşalım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="bigangel, post: 145651, member: 65882"]</p><p>7. masum aşk </p><p></p><p>bu gece olmazsa...</p><p>çok tuhaf bir duygu</p><p>kontrol edemediğim bir şey</p><p>senin için aptalı mı oynuyorum</p><p>bu gece olmazsa</p><p>sonsuza dek beklerim</p><p>sırf yüzünü görebilmek için</p><p>beklemek yapabileceğim tek şey</p><p></p><p>saf aşk</p><p>böyle bir gece daha olacak mı</p><p></p><p>bu anı bir daha asla yaşayamayacağız</p><p>bir daha</p><p></p><p>bu gece olmazsayıldızların altında</p><p>hilalin altına</p><p>denize batarak</p><p>zamanı değil</p><p>ama hep bekleyeceğim</p><p>eğer istediğin buysa</p><p>beklemek sonum olabilir</p><p></p><p>bir gün gözlerini açacağım</p><p>yıldızların altında</p><p>hilalin altında</p><p></p><p>böyle bir gece daha olacak mı</p><p></p><p>bun anı bir daha asla yaşayamayacağız</p><p>bir daha</p><p>bu gece seninle olmama izin ver</p><p>bir gece daha olmayacak</p><p>bu gece olmazsa</p><p></p><p>aşkımın ne zaman olduğunu söyle</p><p>gerçekten dinlemenizi tavsiye ederim</p><p>zucchero-the cranberries</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="bigangel, post: 145651, member: 65882"] 7. masum aşk bu gece olmazsa... çok tuhaf bir duygu kontrol edemediğim bir şey senin için aptalı mı oynuyorum bu gece olmazsa sonsuza dek beklerim sırf yüzünü görebilmek için beklemek yapabileceğim tek şey saf aşk böyle bir gece daha olacak mı bu anı bir daha asla yaşayamayacağız bir daha bu gece olmazsayıldızların altında hilalin altına denize batarak zamanı değil ama hep bekleyeceğim eğer istediğin buysa beklemek sonum olabilir bir gün gözlerini açacağım yıldızların altında hilalin altında böyle bir gece daha olacak mı bun anı bir daha asla yaşayamayacağız bir daha bu gece seninle olmama izin ver bir gece daha olmayacak bu gece olmazsa aşkımın ne zaman olduğunu söyle [B][COLOR="DarkGreen"][/COLOR][/B] gerçekten dinlemenizi tavsiye ederim zucchero-the cranberries [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
şarkının en sevdigin satırı hangisidir? buyrun paylaşalım