Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
şarkının en sevdigin satırı hangisidir? buyrun paylaşalım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="güzelim, post: 149498, member: 84709"]</p><p><strong><span style="color: Black">tam sevılecek şarkı manga - benı benmle bırak</span></strong> </p><p>[<span style="color: Red">COLOR="Red"]<strong><span style="font-size: 12px">al bu dünya al senin olsun</span></strong></span></p><p><span style="color: Red"><strong><span style="font-size: 12px">benim hiç gözüm yok hepsi senin olsun</span></strong></span></p><p><span style="color: Red"><strong><span style="font-size: 12px">ama son bir dileğim var senden</span></strong></span></p><p><span style="color: Red"><strong><span style="font-size: 12px">su gaybana dünyada varını yogunu al</span></strong></span></p><p><span style="color: Red"><strong><span style="font-size: 12px">hepsini al da !</span></strong></span></p><p><span style="color: Red"><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></span></p><p><span style="color: Red"><strong><span style="font-size: 12px">beni benimle bırak</span></strong></span></p><p><span style="color: Red"><strong><span style="font-size: 12px">beni benimle bu cehennemde</span></strong></span></p><p><span style="color: Red"><strong><span style="font-size: 12px">ruhumdan senden cok uzak</span></strong></span></p><p><span style="color: Red"><strong><span style="font-size: 12px">yabancıyım senin cennetine</span></strong></span></p><p><span style="color: Red"><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></span></p><p><span style="color: Red"><strong><span style="font-size: 12px">al bu dünya al senin olsun</span></strong></span></p><p><span style="color: Red"><strong><span style="font-size: 12px">ne olur benden artık uzak dur</span></strong></span></p><p><span style="color: Red"><strong><span style="font-size: 12px">bir günahın varsa işledigim</span></strong></span></p><p><span style="color: Red"><strong><span style="font-size: 12px">o benim borcumdur</span></strong></span></p><p><span style="color: Red"><strong><span style="font-size: 12px">sen varını yogunu al</span></strong></span></p><p><span style="color: Red"><strong><span style="font-size: 12px">hepsini al da!</span></strong></span></p><p><span style="color: Red"><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></span></p><p><span style="color: Red"><strong><span style="font-size: 12px">beni benimle bırak</span></strong></span></p><p><span style="color: Red"><strong><span style="font-size: 12px">beni benimle bu cehennemde</span></strong></span></p><p><span style="color: Red"><strong><span style="font-size: 12px">ruhumdan senden cok uzak</span></strong></span></p><p><span style="color: Red"><strong><span style="font-size: 12px">yabancıyım senin cennetine</span></strong></span></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="güzelim, post: 149498, member: 84709"] [B][COLOR="Black"]tam sevılecek şarkı manga - benı benmle bırak[/COLOR][/B] [[COLOR="Red"]COLOR="Red"][B][SIZE="3"]al bu dünya al senin olsun benim hiç gözüm yok hepsi senin olsun ama son bir dileğim var senden su gaybana dünyada varını yogunu al hepsini al da ! beni benimle bırak beni benimle bu cehennemde ruhumdan senden cok uzak yabancıyım senin cennetine al bu dünya al senin olsun ne olur benden artık uzak dur bir günahın varsa işledigim o benim borcumdur sen varını yogunu al hepsini al da! beni benimle bırak beni benimle bu cehennemde ruhumdan senden cok uzak yabancıyım senin cennetine[/SIZE][/B][/COLOR][B][SIZE="3"][/size][/b] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
şarkının en sevdigin satırı hangisidir? buyrun paylaşalım