Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
şarkının en sevdigin satırı hangisidir? buyrun paylaşalım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="4_4_lük, post: 172670, member: 126233"]</p><p><u><span style="color: black">Senden ayrılmadan bilmiyordum hiç</span></u></p><p><u>hayatın anlamasızlığını</u></p><p><u>en güsel şeylerin bile yavan kaldığı..</u></p><p><u>AKlımın ucundan gecmezdi.</u></p><p><u>Sen misin bu halleree olmama sebeb..</u></p><p><u>İnanmak gelmiyor içimden</u></p><p><u>oysaki durmaksızın süren kavgalr meğer aşıkın cilveleriymiş...</u></p><p></p><p></p><p><u>Ellerim bomboş yüreğimde bir sızı </u></p><p><u>Ateşe atılmış bir demir gibi kor hala</u></p><p><u>ellerim bomboş gözümde yaşlarla güneşin kavurduğu bir çöldeyim....</u></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="4_4_lük, post: 172670, member: 126233"] [U][COLOR=black]Senden ayrılmadan bilmiyordum hiç[/COLOR][/U] [U]hayatın anlamasızlığını[/U] [U]en güsel şeylerin bile yavan kaldığı..[/U] [U]AKlımın ucundan gecmezdi.[/U] [U]Sen misin bu halleree olmama sebeb..[/U] [U]İnanmak gelmiyor içimden[/U] [U]oysaki durmaksızın süren kavgalr meğer aşıkın cilveleriymiş...[/U] [U]Ellerim bomboş yüreğimde bir sızı [/U] [U]Ateşe atılmış bir demir gibi kor hala[/U] [U]ellerim bomboş gözümde yaşlarla güneşin kavurduğu bir çöldeyim....[/U] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
şarkının en sevdigin satırı hangisidir? buyrun paylaşalım