Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
şarkının en sevdigin satırı hangisidir? buyrun paylaşalım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="only roses, post: 178906, member: 127046"]</p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: #800000"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: black"><em><span style="color: slategray">Benim adım <span style="color: darkred">aşk</span>,benim adım <span style="color: black">yalnızlık </span></span></em></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: #800000"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: black"><em><span style="color: slategray"><span style="color: black"></span>Dik yokuşlarla çevriliyim </span></em></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: #800000"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: black"><em><span style="color: slategray">Benim adım <span style="color: darkred">aşk</span>,benim adım <span style="color: black">ayrılık</span> </span></em></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: #800000"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: black"><em><span style="color: slategray">Olmazlara meyilliyim</span></em></span></span></span></span></span></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="only roses, post: 178906, member: 127046"] [FONT=Palatino Linotype][COLOR=#800000][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=black][I][COLOR=slategray]Benim adım [COLOR=darkred]aşk[/COLOR],benim adım [COLOR=black]yalnızlık [/COLOR]Dik yokuşlarla çevriliyim Benim adım [COLOR=darkred]aşk[/COLOR],benim adım [COLOR=black]ayrılık[/COLOR] Olmazlara meyilliyim[/COLOR][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
şarkının en sevdigin satırı hangisidir? buyrun paylaşalım