Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
şarkının en sevdigin satırı hangisidir? buyrun paylaşalım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="BospHoruS, post: 83747, member: 16412"]</p><p><strong><span style="color: DeepSkyBlue">Denedim çok zorladım yine de geçmiyor</span></strong></p><p><strong><span style="color: DeepSkyBlue">Bu nöbetler çok zamansız, hiç bitmiyor</span></strong></p><p><strong><span style="color: DeepSkyBlue">Bahar gelince kalp ağrılarım hep artıyor</span></strong></p><p><strong><span style="color: DeepSkyBlue">Ya da bu hasta yürek bunları abartıyor</span></strong></p><p><strong><span style="color: DeepSkyBlue"></span></strong></p><p><strong><span style="color: DeepSkyBlue">Uyuyamıyorum artık</span></strong></p><p><strong><span style="color: DeepSkyBlue">Sabahları görmeden</span></strong></p><p><strong><span style="color: DeepSkyBlue">Akıyor gidiyor içimden</span></strong></p><p><strong><span style="color: DeepSkyBlue">Ya gözyaşım ya da sen</span></strong></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="BospHoruS, post: 83747, member: 16412"] [B][COLOR="DeepSkyBlue"]Denedim çok zorladım yine de geçmiyor Bu nöbetler çok zamansız, hiç bitmiyor Bahar gelince kalp ağrılarım hep artıyor Ya da bu hasta yürek bunları abartıyor Uyuyamıyorum artık Sabahları görmeden Akıyor gidiyor içimden Ya gözyaşım ya da sen[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
şarkının en sevdigin satırı hangisidir? buyrun paylaşalım