Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
şarkının en sevdigin satırı hangisidir? buyrun paylaşalım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="imqossibLe, post: 97842, member: 41715"]</p><p><strong><span style="color: Blue">Sen okyanus mavisine uzaksın</span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue">Açılmadan yaşar gidersin, korkaksın</span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue">Benim için herkes gibi her yerdeki insansın.</span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue">İyi oldu gelmediğin, iyi oldu gelmediğin...</span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue"></span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue">Alınmanı istemem, darılman üzer beni</span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue">Sana yalan söyleyemem, tabi hep sevdim seni.</span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue">Sende sığ suları, sende martıları,</span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue">Açık denizlerden habersiz balıkları,</span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue">Ortalama insanı, geçemeyeceğin köprüleri,</span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue">Düşleyemeyeceğin mavileri,</span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue">Sende korkaklığı sevdim, sevgisizliği sevdim</span></strong></p><p><strong><span style="color: Blue">İyi oldu gelmediğin, iyi oldu gelmediğin...</span></strong></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="imqossibLe, post: 97842, member: 41715"] [B][COLOR="Blue"]Sen okyanus mavisine uzaksın Açılmadan yaşar gidersin, korkaksın Benim için herkes gibi her yerdeki insansın. İyi oldu gelmediğin, iyi oldu gelmediğin... Alınmanı istemem, darılman üzer beni Sana yalan söyleyemem, tabi hep sevdim seni. Sende sığ suları, sende martıları, Açık denizlerden habersiz balıkları, Ortalama insanı, geçemeyeceğin köprüleri, Düşleyemeyeceğin mavileri, Sende korkaklığı sevdim, sevgisizliği sevdim İyi oldu gelmediğin, iyi oldu gelmediğin...[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
şarkının en sevdigin satırı hangisidir? buyrun paylaşalım