Sen benim kim olduğumu biliyormusun ??

• Konbuyu başlatan .............................
  • Başlangıç tarihi
?

.............................

Misafir
Üniversitenin büyük amfisinde 800 kisinin katildigi bir imtihan...
Süre iki saat... Profesör son derece sert ve sürenin esnetilmesine
imkân yok.

Cevaplari yetistiremeyen kaliyor. Bu yüzden bütün talebeler haril haril kâgit dolduruyorlar. Ama birisi agirdan gidiyor. Biraz düsünüyor biraz yaziyor.
Hiç aceleci bir hâli yok.

Derken süre doluyor. "Getirin kâgitlari çocuklar" diyor profesör ve herkes bitirebildigi kadariyla kâgidini getirip masanin üzerine koyuyor. Veren çikiyor, veren çikiyor, masanin üzerindeki kâgitlar birikiyor. Sinifta hiç talebe kalmiyor. Bir kisi hâriç. Bizim agirdan giden talebe hiç istifini bozmadan yazmaya devâm ediyor.

Böylece biraz daha zaman geçtikten sonra, bizimki kalkip kürsüye gidiyor ve kâgidini bir sonraki ders için hazirliklarini tamamlamakta olan profesöre uzatiyor. Profesör kizarak:
-Hayir! Çok geç kaldin. Artik senin kâgidini alamam...
Bizimki ters ters bakiyor:
-Sen benim kim oldugumu biliyor musun?
-Yoo, aslinda bilmiyorum. Ne olacak?
-Iyi öyleyse, diyor bizimki ve yığılı duran imtihan kâgitlarinin bir kismini kaldiriyor ve araya kendi kâgidini koyup kâgitlari tekrar düzeltiyor. Sonra da:
-Iyi günler hocam, deyip profesörün saskin bakislari arasinda yürüyüp gidiyor.
bölee paylaşım hiç yapmazdım ama yapılmıcak gibi deildi... ;) başka bi forumdan alıntı ark.lar... daha önce verildiyse affola ... :rolleyes:

Hazır-Cevap

Özel Üye
Ne rahatlık,biz olsak orada hemen mağlubiyeti kabul ederdik ya da son kez elimizden geldiğince çırpınırdık.
Tşk;)

?

.............................

Misafir
yaratıcılık bu olsa gerek her şeyi olduğu gibi kabullenmemek ve yeni cin fikirler üretmek... :rolleyes:

only roses

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
Böyle bi video izlemiştim sanki
Teşekkürler güzeldi :)böyle olmak lazım aslında hayata ve insanlara

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438