Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Her Telden
SevqiLinize qeLen ßir mesaJ'da ßeßeqim na$ıL$ın Yazar$a, Ne YapaR$ınız?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="kevin_norton, post: 212390, member: 132349"]</p><p>Birazda Gülelim:Kaynana Gelin Atışması </p><p>Gelin:</p><p>Sabun koydum legene</p><p>Bak başıma gelene</p><p>Ben kadar taş düşe</p><p>Kaynana senin tepene</p><p></p><p>Kaynana:</p><p>Gelin seni oyarım</p><p>Sen hizmetçi ben hanım</p><p>Seni evden kovarım</p><p></p><p>Gelin:</p><p>Balon gibi Kaynana</p><p>Çıkmış spor yapmaya</p><p>Koymayın sakın helvaya</p><p>Şişmanlıktan patlıya</p><p></p><p>Kaynana:</p><p>Kartal sinek avlamaz</p><p>Köpek kuşa havlamaz</p><p>Aklı olan gelin</p><p>Kaynanaya hırlamaz</p><p></p><p>Gelin:</p><p>Ey varvara varvara</p><p>Ayva doldur şalvara</p><p>Azmış dişlek kaynana</p><p>Tırmanıyor düz duvara</p><p></p><p>Kaynana:</p><p>Ben yaylada kışlarım</p><p>Türlü nakış işlerim</p><p>Pis gelini görünce</p><p>Dayanamam dişlerim</p><p></p><p>Gelin:</p><p>Kaynanamın kelini</p><p>Gelin verir yemini</p><p>Dırdır etme kaynana</p><p>Akrep soksun dilini</p><p></p><p>Kaynana:</p><p>Gelini sevmeli</p><p>Ayda bir [...]</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="kevin_norton, post: 212390, member: 132349"] Birazda Gülelim:Kaynana Gelin Atışması Gelin: Sabun koydum legene Bak başıma gelene Ben kadar taş düşe Kaynana senin tepene Kaynana: Gelin seni oyarım Sen hizmetçi ben hanım Seni evden kovarım Gelin: Balon gibi Kaynana Çıkmış spor yapmaya Koymayın sakın helvaya Şişmanlıktan patlıya Kaynana: Kartal sinek avlamaz Köpek kuşa havlamaz Aklı olan gelin Kaynanaya hırlamaz Gelin: Ey varvara varvara Ayva doldur şalvara Azmış dişlek kaynana Tırmanıyor düz duvara Kaynana: Ben yaylada kışlarım Türlü nakış işlerim Pis gelini görünce Dayanamam dişlerim Gelin: Kaynanamın kelini Gelin verir yemini Dırdır etme kaynana Akrep soksun dilini Kaynana: Gelini sevmeli Ayda bir [...] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Her Telden
SevqiLinize qeLen ßir mesaJ'da ßeßeqim na$ıL$ın Yazar$a, Ne YapaR$ınız?