SGK'dan faydalanılıyor mu?

the doctor

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar.
Foruma yeni üye oldum ve tüm Aöflü arkadaşlarıma 2009-2010 yılının başarı getirmesini diliyorum.
Ben meslek yüksekokulunu bitirdikten sonra Lisans hazırlık sınıfına kayıt oldum ve 3. sınıfa kayıt olmaya hak kazandım. Şuanda İşletme 3. sınıfım. Benim sorum Sgk ile ilgili olacaktı. 18 yaşımı doldurmama rağmen öğrenci olmam nedeniyle babam üzerinden sağlık haklarından yararlanabiliyor muyum ve bunun için ne yapmam gerekiyor?
Cevap veren yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.

weeping eyes

Özel Üye
25 yaşına kadar sgk dan faydalanabilrsin ama herhangi bi yerde sgk lı olarak çalışmaman ve ailenin üzerinden faydalanıyor olmak gerekiyor. bulunduğun ildeki sgk müdürlüğüne gidip öğrenci kimliğinin fotokopisini ve orda verilen formu doldurman gerekiyor.

the doctor

Yeni Üye
25 yaşına kadar sgk dan faydalanabilrsin ama herhangi bi yerde sgk lı olarak çalışmaman ve ailenin üzerinden faydalanıyor olmak gerekiyor. bulunduğun ildeki sgk müdürlüğüne gidip öğrenci kimliğinin fotokopisini ve orda verilen formu doldurman gerekiyor.
Açıklama için teşekkürler. Çok yardımcı oldunuz. Daha halletmedim halledince sonucu paylaşacağım iyi çalışmalar.

pac89

Yeni Üye
Aslında tam olarak yararlanabilmen pek mümkün değil.ben aöf öğrencisiyim.yaklaşık 6 ayda bir sigortadan düşüyorum ve her zaman yeniden işlem sil baştan oluyor.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd