Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
Şiirsel Namelerle Atışmalar:))
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="rainbow, post: 144399, member: 62032"]</p><p><em><span style="color: Navy">Gidiyorum; hemde saklanmadan suskunluklara..</span></em></p><p><em><span style="color: Navy">Gidiyorum ;hem de bıkmadan ' hiç'liklere..</span></em></p><p><em><span style="color: Navy">Arkamdan bıraktığım soluğunu hissetmemek içindi yalvarışlarım..</span></em></p><p><em><span style="color: Navy">Sewmekten usanmadığını görmek içindi haykırışlarım..</span></em></p><p><em><span style="color: Navy">''KAL '' demek bu kadar zormuydu diline..?</span></em></p><p><em><span style="color: Navy">''ÖMRÜM'' demek zor olsaydı yüreğine..</span></em></p><p><em><span style="color: Navy">Sığınmazdın şimdi ''KEŞKE''lere.....</span></em></p><p><em><span style="color: Navy"></span></em></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="rainbow, post: 144399, member: 62032"] [I][COLOR="Navy"]Gidiyorum; hemde saklanmadan suskunluklara.. Gidiyorum ;hem de bıkmadan ' hiç'liklere.. Arkamdan bıraktığım soluğunu hissetmemek içindi yalvarışlarım.. Sewmekten usanmadığını görmek içindi haykırışlarım.. ''KAL '' demek bu kadar zormuydu diline..? ''ÖMRÜM'' demek zor olsaydı yüreğine.. Sığınmazdın şimdi ''KEŞKE''lere..... [/COLOR][/I] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
Şiirsel Namelerle Atışmalar:))