Sınav giriş belgesi / Sınıf geçme sistemi ?

kaknus

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar. Bu mesajda sorduğum soru daha önce sorulmuş mu diye foruma göz gezdirdim ama bulamadım. (Eğer sorulduysa başlık kalabalığı yaptığım için üzgünüm.) Başlığın açılması için en uygun bölümün burası olduğunu düşündüm. mazur görülür umarım.

Geçen sene (2007-2008 sezonu) açık öğretim fakültesi işletme bölümüne kaydoldum. 3 dersten geçtim 4 dersten kaldım. Dolayısıyla sınıfta da kaldım.

Bugün ara sınavlara giriş belgem geldi. Belgede geçtiğim derslerin adı yok. sadece kaldığım derslerin isimleri listede var. Sınav ve ders geçme sistemini tam olarak bilmiyorum. Yani sorum şu: Geçen sene geçtiğim derslerden tekrar sorumlu değilim herhalde sınıfta kalsam bile? yoksa belgede bir yanlışlık mı var? :D

jojo

Yeni Üye
evet geçtiğin derslerden değil sadece kalmış olduğun derslerden gireceksin sınavlara.bir anormallik yok sınav giriş belgende yazılanlar doğru endişelenmenzie gerek yok.

güldeste

Yeni Üye
evet arkadaşım geçtiği o 3 dersten tekrar sınav olmayacaksın jojonunda dediği gibi diğer kaldığın 4 dersten sınav göreceksin hadi başarılar.yalnız biraz fazla çalışman gerek ...

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,726
Son üye
BexlasSob