Sınav sonuç Belgeleri Posta İle Evinize Geldi Mi?

sanko86

Yeni Üye
Sınav sonuç Belgeleri Posta İle Evinize Geldi Mi? Benim şuan taşınmam lazım ne yapsam acaba ne zaman gelir bu sınav sonuç belgeleri.

sanko86

Yeni Üye
Diplomalar ile onur belgelerini birlikte vermiyorlarmış sanırım onlar sonra verilecek.

UZMANN

Özel Üye
Onur belgeleri ile diplomalar aynı anda veriliyor olsa şimdiye kadar sonuç belgeleri ve onur belgesini hak ettiğimize dair mektup ulaşması lazım idi.
onur belgesini hak ettiğimize dair de mektup gelecek, şu tarihlerde bürodan alınız diye, tam bilmiyorum ama onur belgeleri diplomalarla verilmez zannediyorum belki bi kaç hafta sonra, bakalım beklicez artık ;)

cantek

Yeni Üye
önceki senelerden hatırladığım kadarıyla sınav sonuç belgeleri bayağı geç geliyor. ağustos gibi gelir

UZMANN

Özel Üye
önceki senelerden hatırladığım kadarıyla sınav sonuç belgeleri bayağı geç geliyor. ağustos gibi gelir
Mümkün değil dostum, ağustosa kadar beklemez.
Çünkü zaten eylülde bütünleme var, biz internetten öğrendik sonuçlarımızı ama öğrenemeyenler de olabiliyor ve bu kişiler mektuplarını bekliyor.
Eğer ağustosta gelecek olsa bütlere çalışmaları için hiç zamanları olmayacak demektir.
Netten okuduğuma göre önümüzdeki pazartesi-cuma arasında dağıtım tamamlanıcakmış. Ama ne kadar doğru bilemem de ağustosa da kalmaz yani;)

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,727
Son üye
krarennDrype