sinaviniz nasil gecti ?

dderviss

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
sinavin bitmesine az kaldi genelde cok kolay sormuslar ins ogleden sonraki sinavda kolay olur

teselya

Yeni Üye
sinavin bitmesine az kaldi genelde cok kolay sormuslar ins ogleden sonraki sinavda kolay olur
sınav güzel geçti ama çıkar dediğim hiç bir zor konu çıkmadı bukadar basit olması adeletsızlık nıye çalışıyoruz kı ozaman geçmış yılların sorularını çözüp gecelım boyle unıversıtemı okunur....bıde bu soru ve cvplar ne zaman acıklanıyor bilen varmı???

dderviss

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
cok calistim bende cok kolay sormuslar yani az calisanda benle ayni notu alacaksa gercektende adaletsizlik....

ksk_prens

Yeni Üye
Bölüm:
Kamu Yönetimi
aynen ısletmeden mesela konu bıle calısmadım gecmiş yılların sorularına baktım 27 dogru var :D

catzilla

Yeni Üye
açıköğretim üniversitesi kazanması en kolay bitirmesi en zor üniversitelerden biridir. çalışmadan mümkün değil geçemiyorsun. ben hiç rastlamadım çok rahat okudum bitirdim diyen birine. herkes kalıyor ve donduruyor genelde.

ksk_prens

Yeni Üye
Bölüm:
Kamu Yönetimi
ben gecmıs yılların sorularına baktım ancak sızın bolum yenı oldugu ıcın zor olabılr

DILEK3

Yeni Üye
Soruları çözerken bende çok zorlandım sınava son 1 hafta kala çalışamamıştım zaten.o yüzden kesin bütteyim

seher

Özel Üye
benim sınavım iyi geçti tabi zorlayıcı soruları da vardı inşallah sonuçlar iyi olur:rolleyes::)

angel flowers

Yeni Üye
Ben Kamu Yönetimi 3.sınıftayım ve çalıştığım için kendimi 4.sınıfa geçmiş sayıyorum,zaten sonuçlarda onu gösterecek.Türk vergi Sistemi zordu,diğerleri kolaydı,hele de ingilizce ne basitti yaw :)

eylülbalım

Yeni Üye
ben de sasırdım arkadaslar kolaydı deyınce bolum sordum ondan =) benım de edebıyat bolumum eskı turk edebıyatı ve osmanlıca ınanılmaz zordu dıgerlerınden oynaya oynaya gectım ınanıyorum sızın de en cok zorlandıgınız derslerın bunlar oldugunu dusunuyorum arkadaslar dogru mudur ?

dderviss

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
ben 2. sinif isletme okuyorum tek zorlayan dersim istatistikti vize sinavin 100 oldugu icin rahat cozdum gercekten cok kazik cikti sorular ins 97 gelecek

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd