sınavlar ne zaman açıklanacak?

yldrmmm

Yeni Üye
ben yeni olduğum için kestiremiyorum...sınavlardan ne kadar süre sonra sonuçlar açıklanıyor?

pegasus_dna

Forum Editörü
ilk önce girelim sınava .. açıklanır sonra oyh.... 15-20 gün çok değil mi açıklanması için optik okuyucuları çoğaltsınlar ...

ECRİN90

Özel Üye
Sınavdan sonra az çok tahmin ederiz sanıyorum :rolleyes: Hayırlısıyla bitse de.. :) Ne zaman açıklandığı hiç mühim değil :p

pac89

Yeni Üye
Sınavlar 22 gün sonra açıklanıyor.ben bir kaç kere saymıştım

erolpasa

Yeni Üye
22 gün 25 gün diye birşey yok. Sınava girdikten sonra 3. haftanın cuma gününe yetişirse açıklanıyor. Yetişmezse hergün açıklanma ihtimali var. Bir de bu sene daha geç açıklanır diye tahmin ediyorum. Açıköğretimde çok fazla bölüm açıldı ve okuyan öğrenci sayısı geçen seneye göre bir hayli arttı. Bu sene sonuçların açıklanması bence 1 ayı bulur

yldrmmm

Yeni Üye
şurda sınava ne kaldı zten olcaz sınavı kaçış warmı..bu kadr stres yapmayın arkadaşlar yaa...

Hazır-Cevap

Özel Üye
Sakin olun,bildiklerinizi de unutacaksınız.
Bugün ders çalışmayın,beyniniz dinlensin.Gezin,kafanızı dağıtın...;)

sonsuz_nur

Özel Üye
20 gün sonra hatta bazn site çöker 1-2 gün sarkar o günü biz biliriz burda açıklanmasını beklerken çok hoş bi sohbet ortamı oluşuyo bende o anı çok seviyorum hele bide sayfaya erişilmediginde sinirden bi başkasıyla tartışanlr falan güzel yaa o anı burda yaşayalım yne :D

Hazır-Cevap

Özel Üye
20 gün sonra hatta bazn site çöker 1-2 gün sarkar o günü biz biliriz burda açıklanmasını beklerken çok hoş bi sohbet ortamı oluşuyo bende o anı çok seviyorum hele bide sayfaya erişilmediginde sinirden bi başkasıyla tartışanlr falan güzel yaa o anı burda yaşayalım yne :D
Bencede Nurcum.Güzel oluyordu:p
Sabahlayan üyelerimiz oluyordu.Sohbet,muhabbet,sinir,gerginlik hepsi bir arada...:)

pegasus_dna

Forum Editörü
vay bizi heycan dolu dünler bekliyor demekki kesinlikle bu anı yaşıcam site çökerticme

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd