Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Sınavsız 2. Üniversite
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="sunshne, post: 277638, member: 167781"]</p><p>çok tşk ederim.. çok özür dilerim ama bir sorum daha olacak.. bu yıl kesinlikle kaydımı bu bölüme yaptırmak istiyorum..fakat bazı sebeplerden dolayı kaydımı yaptırıp kaydı dondurma gibi bir hakkımız var mı? 1 yıl boyunca.. bu haktan seneye belki yararlanamayız diye bu yıl bu haktan yararlanmak istiyorum.. kayır dondurma bilgisi hakkında da bilgilendirirseniz çok sevinirim..</p><p></p><p>sorularımın cevabını net bir şekilde sadece sizden alabildim bunun için çok tşk ederim tekrardan..iyiki böyle bir hizmette bulunmaktasınız...saygılar..</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="sunshne, post: 277638, member: 167781"] çok tşk ederim.. çok özür dilerim ama bir sorum daha olacak.. bu yıl kesinlikle kaydımı bu bölüme yaptırmak istiyorum..fakat bazı sebeplerden dolayı kaydımı yaptırıp kaydı dondurma gibi bir hakkımız var mı? 1 yıl boyunca.. bu haktan seneye belki yararlanamayız diye bu yıl bu haktan yararlanmak istiyorum.. kayır dondurma bilgisi hakkında da bilgilendirirseniz çok sevinirim.. sorularımın cevabını net bir şekilde sadece sizden alabildim bunun için çok tşk ederim tekrardan..iyiki böyle bir hizmette bulunmaktasınız...saygılar.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Sınavsız 2. Üniversite