Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
SINAVSIZ 2.ÜNİVERSİTEYE kayıt hakkı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="Şerife Abay, post: 236018, member: 124763"]</p><p>..... BU BİLGİ DOĞRUDUR.( AÖF -ESKİŞEHİR ) MAİL ATARAK ÖĞRENDİM.</p><p></p><p>EVET AÖF DE YAPILAN DEĞİŞİKLİğe göre; ÖSS SINAVINA GİRMEDEN örgün </p><p></p><p>ve aöf mezularına2. BİR ÜNİVERSİTEYE KAYIT YAPTIRMAK HAKKI VAR ARTIK</p><p></p><p>(25-EKİMDEN SONRA) YENİ KAYIT ŞEKLİNDE OLACAKMIŞ .BEN DE ADALET </p><p></p><p>BÖL.İSTİYORUM KISMET OLURSA.</p><p></p><p>AYRICA DAHA ÖNCE ALINAN;</p><p></p><p>1-) TEMEL BİL.TEKNOLOJİLERİ </p><p></p><p>2-) YABANCI DİL</p><p></p><p>3-) TÜRK DİLİ</p><p></p><p>4-) ATATÜRK İLKELERİ VE İNKİLAP TARİHİ</p><p></p><p>DERSLERİNDEN DE MUAF OLUNUYORMUŞ.</p><p></p><p>>>>>>> TÜM ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR....</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="Şerife Abay, post: 236018, member: 124763"] ..... BU BİLGİ DOĞRUDUR.( AÖF -ESKİŞEHİR ) MAİL ATARAK ÖĞRENDİM. EVET AÖF DE YAPILAN DEĞİŞİKLİğe göre; ÖSS SINAVINA GİRMEDEN örgün ve aöf mezularına2. BİR ÜNİVERSİTEYE KAYIT YAPTIRMAK HAKKI VAR ARTIK (25-EKİMDEN SONRA) YENİ KAYIT ŞEKLİNDE OLACAKMIŞ .BEN DE ADALET BÖL.İSTİYORUM KISMET OLURSA. AYRICA DAHA ÖNCE ALINAN; 1-) TEMEL BİL.TEKNOLOJİLERİ 2-) YABANCI DİL 3-) TÜRK DİLİ 4-) ATATÜRK İLKELERİ VE İNKİLAP TARİHİ DERSLERİNDEN DE MUAF OLUNUYORMUŞ. >>>>>> TÜM ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
SINAVSIZ 2.ÜNİVERSİTEYE kayıt hakkı