sınavsız ikinci üniversite ile geldiğimizde kaç sene daha okucaz 3 mü acaba ?

zenci

Yeni Üye
sınavsız ikinci üniversite ile geldiğimizde kaç sene daha okucaz 3 mü acaba ? ben 2 yıllık pc programcılığı mezunuyum işletme düşünüyorum kaçıncı sınıftan başlıcam bir de okuyacağım senelerde matematik var mı sayısalım pek iyi değildir ya da sizin önerebileceğiniz bölümler nelerdir yardımcı ollursanız sevinirim ? saygılar

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
sınavsız ikinci üniversite ile geldiğimizde kaç sene daha okucaz 3 mü acaba ? ben 2 yıllık pc programcılığı mezunuyum işletme düşünüyorum kaçıncı sınıftan başlıcam bir de okuyacağım senelerde matematik var mı sayısalım pek iyi değildir ya da sizin önerebileceğiniz bölümler nelerdir yardımcı ollursanız sevinirim ? saygılar
Sınavsız 2.üniversite ile okuduğunuz bölüm dışında farklı bir bölümü açıköğretim olarak okuma imkanı verir. Dolayısı ile 1.sınıftan başlarsınız. Siz Sınavsız İkinci Üniversite ile Değil, Dikey Geçiş Kapsamında direk kayıt olursanız 3.sınıftan başlarsınız.

Aşağıdaki linkten bilgi aedinebilrisiniz...

http://www.aofdestek.net/aof.kayit.islemleri/57094-aof.dgs.direk.3.sinifa.kayit.olabileceginiz.bolumler.html

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar