sınıf geçme hakkında

kemancı

Yeni Üye
selam arkadaşlar işletme 2.sınıf ögrecisiyim 1.sınıftan iktisata giriş dersim kaldı bu sene onuda tekrar ediyorum fakat çaıştığım için agır geliyor biraz bu seneki 2.sınıf derslerimden 2 tane ders bıraksam diğerlerinden başarılı olsak 3.sınıfa geçebilirmiyiz ?

Linsey

Özel Üye
selam arkadaşlar işletme 2.sınıf ögrecisiyim 1.sınıftan iktisata giriş dersim kaldı bu sene onuda tekrar ediyorum fakat çaıştığım için agır geliyor biraz bu seneki 2.sınıf derslerimden 2 tane ders bıraksam diğerlerinden başarılı olsak 3.sınıfa geçebilirmiyiz ?
Selam , eğer iktisatı geçerseniz ve 2.sınıf derslerinizden 2 tane bırakırsanız bir üst sınıfa geçebiliyorsunuz;)

A

azze

Misafir
acil........ arkadaslar ben 4 sınıfta kaldm ıkı dersım var eger bu senede kalırsam okuldan kaydım sılınırmı yoksa bır yıl daha devam edebılırmıyım 7 yıl dıye bılıyorum lısanslar ıcın ama cevremden duyduklarım endıselendırdıgı ıcın soruyorum kımısı sılınıyo dıyor kımısı devam hangı acaba derslerı verene kadar devammı ederım yardımcı olursanz sevınırım

MatmazeL

Özel Üye
acil........ arkadaslar ben 4 sınıfta kaldm ıkı dersım var eger bu senede kalırsam okuldan kaydım sılınırmı yoksa bır yıl daha devam edebılırmıyım 7 yıl dıye bılıyorum lısanslar ıcın ama cevremden duyduklarım endıselendırdıgı ıcın soruyorum kımısı sılınıyo dıyor kımısı devam hangı acaba derslerı verene kadar devammı ederım yardımcı olursanz sevınırım
Kayıt parasını verdikten sonra kaydınız silinmez..
Ama 7yıldan sonra öğrencilik haklarından yararlanamazsınız.Paso,askerlik tecili vb ..

kulu

Yeni Üye
aftan yararlanarak kayıt yeniledim ve matematik ,muhasebe dersleri yoktu neden ? yeni döneme 2 dersten kaldım bir üst sınıfa geçebilirmiyim...harcımın 2 taksitini vermedim büt lere girebilirmiyim...

sanko86

Yeni Üye
2 dersi verip 2 dersiniz kaldı ise bir üst sınıfa geçersiniz.En fazla dersi alttan bırakabiliyorsunuz.

tbua

Yeni Üye
aftan yararlanarak kayıt yeniledim ve matematik ,muhasebe dersleri yoktu neden ? yeni döneme 2 dersten kaldım bir üst sınıfa geçebilirmiyim...harcımın 2 taksitini vermedim büt lere girebilirmiyim...
2 taksidi vermesenizde bütünlemeye girebilirsiniz. ama üst snıfa kayıt yaptırabilmeniz için kayıt döneminde önceki sınıftan kalan 2. taksidi ve yeni sınıfın 1. taksidini ödemeniz gerekiyor

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,727
Son üye
krarennDrype