sınıfı geçmiş aof liler:)))

jojo

Yeni Üye
mrb arkadaşlar şimdiden yardımcı kitabı alıp ders çalışmaya başlayanlar var mı?tabi sınıfı geçen arkadaşlara söylüyorum.

djakman

Yeni Üye
yoooooo erken değilki şimdi başlarsak ancak konuları kavrarız ben bikaç güne başlıyorum

teorii

Yeni Üye
işe gidip geliyom bayramda bile çalıştık kısmetse bu ay sonu part timeye geççem çünkü devlete borcum var onu topluyorum kısmetse bitiyor...

buket06

Yeni Üye
arkadaşlar 2.sınıfa geçtim kayıt yenileme işlemleri ne zaman başlıyor bi bilgisi olan var mı yardımcı olabilir mi lütfennnn

jojo

Yeni Üye
işe gidip geliyom bayramda bile çalıştık kısmetse bu ay sonu part timeye geççem çünkü devlete borcum var onu topluyorum kısmetse bitiyor...
çalıştım derken ders mi yoksa işte mi çalıştın??:S çünkü benim bahsetdiğim ders çalışmak..

Toprak63

Yeni Üye
Arkadaşlar ben halkla ilişkiler bölümü 2. sınıfa geçtim yardımcı kitapları aldım çalışmaya başladım.İşi sıkı tutuyorum abi yoksa 29 yaşında askere götürecekler şuanda yaşım 27 :)

jojo

Yeni Üye
Arkadaşlar ben halkla ilişkiler bölümü 2. sınıfa geçtim yardımcı kitapları aldım çalışmaya başladım.İşi sıkı tutuyorum abi yoksa 29 yaşında askere götürecekler şuanda yaşım 27 :)
tebrik ederim bende 2 ye geçtim:)artık ufaktan başlıcam.yardımcı kitaplarda değişiklikler oluomuş peki senin kitabın basım tarihi nedir?

DILEK3

Yeni Üye
ben bankacılık ve sigortacılık 1.sınıftım 4 dersten kaldım tekrar kayıt yenileticem yani 1.sınıfta 2.yılım olacak malesef.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,726
Son üye
BexlasSob