sınıfı geçmiş aof liler:)))

duygusu

Yeni Üye
kılavuzlar yakında gelir.6 dersi ana kitaptan özetledim diosun ee nası faydası olmadı mı? yardımcı kitaptan çalısmıo mudun?
olmaz olurmu elbette oldu ancak bu epeyce vaktimi aldı ama buna rağmen 70 ve üzeri notlarla geçtim finallerde bazı konuları yardımcı kitaptan çalışmak zorunda kalsamda değerdi ama dediğm gibi özet çok uzun sürüyor...

jojo

Yeni Üye
arkadaşlar ben geçen yıl murat yayınlarını kullandım.bu sende sanırım murat alırım.birde soru bankasıda alıorum.

güldeste

Yeni Üye
murat faydali bir kitap bu sene de murat alirim herhalde anlatim seklide guzel neye alisti isen onu almalisin zirt birt her sene kitap degistirmek gereksiz bence
arkadaşım zırt pırt her sene kitap değiştirmiyorum ama yeni kaynaklar onların bilgilerini öğrenim iki kitap arasındaki farkı çıkarmak istiyorum ki en iyisiyle çalışmak istiyorum yoksa olmadı bu kitap olsun meselesi değil bu

tospbaa

Yeni Üye
ders calışmak için henüz cok erken degilmi? ..benım gibi ucu ucuna son bi haftayada sıkıştırmamak lazım tabide ne bilim öylede tüm derslerden gectim..ama bu sefer hedef buyuk onur belgesi :D o yuzden aralık dedim mi başlarım çalışmaya..herkese şimdiden başarılar ;)

DURSUNE

Yeni Üye
kasımın birinden beri çalışıom ben yeniyim kamu yönetimi 1. sınıf kendi kkitaplarından çalışıom we çok gzl tahminim ilk sınaw yarı ya kadar ya ocakta bitiririm inş. konu anlatımı sonra ful soru çözcem inş. erken deil çünkü onca konu war konu anlatımını bitirip ful soru çözmek daha ii olcak gibi ben yardımcı kaynak kullanmıom ama bana tawsiye edilen murat we ilkumut cd leri herkes çok spr dio ama ben bilmiom herkese başarılarr

sevdali27

Yeni Üye
slm arkadaslar ya bu nasıl sıstem soruları ındırıyoruz ama cok berbat bı cvb anahtarı var ders kodlarını nerden bulacagız bılen varmı aranıda?

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,726
Son üye
BexlasSob